divendres, 14 de desembre del 2012

SIMAT ACOLLIRÀ EN MARÇ LA PRIMERA FIRA DE TURISME I GASTRONOMIA DE LA VALLDIGNA


El Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar i els municipis de Barx, Benifairó, Simat i Tavernes posaran en marxa la primera edició de la Fira de Turisme i Gastronomia de la Valldigna, que se celebrarà els dies 9 i 10 de març, a l'entorn del Monestir de Santa María de la Valldigna.

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, s'ha reunit este divendres amb l'alcalde de Benifairó, Agustí Pascual, i l'alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, per a analitzar les línies de col·laboració.

Ernesto Sanjuán s'ha compromès a col·laborar amb els municipis que formen part de la Valldigna per a “impulsar el sector turístic de Benifairó, Barx, Tavernes i Simat, municipis que han decidit apostar pel turisme i unificar els criteris de la seua promoció turística entorn d'un dels seus principals atractius turístics, el Monestir”.

L'alcalde de Benifairó, Agustí Pascual, ha destacat que “els pobles de la Valldigna estem treballant junts en el desenvolupament turístic de la zona i el pròxim any, amb motiu de l'aniversari de la fundació del Monestir de la Valldigna anem a posar en marxa, amb l'ajuda de la Diputació de València, una fira que mostre tota l'oferta turística i comercial de la zona”.

D'altra banda, l'alcalde de Simat de la Valldigna, Sebastián Mahiques, ha agraït la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme per a potenciar la zona “i organitzar un certamen amb la participació dels empresaris de la zona amb l'objectiu de posar en valor els nostres municipis i tot el territori”.