dimecres, 12 de desembre del 2012

DE NOU TV3 !!

El Tribunal Suprem (TS) ha anul·lat la prohibició que deixava sense emissions de la TV3 al País Valencià des de l'any 2007. 
El cessament de les emissions i la imposició de la sanció es devia en un primer moment al fet que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) havia comès una infracció molt greu que consistia en una suposada difusió clandestina de la televisió autonòmica catalana.
Després de denegar un primer recurs interposat per ACPV contra el govern de la Generalitat en 2008 i mantenir la sanció, el TS ha tornat a reconsiderar el cas i finalment ha autoritzat de nou les emissions de la TV3 al País Valencià.
El TS ha considerat que la Generalitat Valenciana no té ni tenia competència per a anul·lar emissions televisives ni per a multar i per tant ha estimat els recursos que ha interposat ACPV. Així, el Tribunal Suprem ha decidit que els valencians i les valencianes, podran veure de nou la TV3 en els seus televisors i ha anul·lat la sanció de 300.000 euros que es va imposar fa cinc anys.
Finalment, el TS assegura que l'emissió de la TV3 no prové d'operadors clandestins, sinó de la televisió autonòmica catalana. Per tant, la difusió d'aquest canal fóra del territori de Catalunya, no solament no és un delicte, sinó que és absolutament lícit.
Ni a bastonades, el PP aprèn que consisteix la llibertat d'expressió.