diumenge, 28 de juliol del 2013

COETER NO TÉ RIVAL


Bellreguard ha viscut aquest divendres una gran final per a tancar el “XX Trofeu Diputació de València” en la que la parella integrada per Punxa i Coeter II s’han proclamat campions després de véncer a l’equip de Pepe, Moro i Xoto, per 25 a 15 en una final partida molt disputada. La qualitat a la pista ha acompanyat al bon ambient del que ha gaudit el trinquet El Zurdo de Bellreguard. Prèviament es va guardar un emotiu minut de silenci per les víctimes del fatal accident ferroviari de Santiago de Compostela.
Començaren pegant els blaus, però les diferències eren mínimes. Punxa i Coeter van igualar al trio, que va a tornar a traure el joc, i novament igualada a 10, remuntada de Pepe, Moro i Xoto, per a situar-se 10 per 15, i per tercera vegada, igualada a 15.
Ja no va sumar més jocs el trio, tot i protagonitzar jocs llarguíssims i molt disputats per a tractar d’aconseguir una igualda a 20, que se resistía. La parella, amb la gran treta de Punxa, que ha anat a més conforme arrosegava minuts de joc, ha treballat de valent fins a aconseguir l’últim 15 definitiu que els ha donat la victòria.
Han lliurat els trofeus el president de la Federació de Pilota Valenciana i vicepresident, Daniel Sanjuán i Saoro Oliver, respectivament, el diputat provincial, Salvador Enguix, el gerent de Frediesport, Alfredo Hernado,  i els alcaldes de Bellreguard, la Llosa de Ranes, Piles i Simat de Valldigna.