dimarts, 27 d’octubre del 2009

CRISI DE VOCACIONS A SIMAT: EL RECTOR ES QUEDA SENSE ACÒLITS

Cap xiquet de Simat s'ha presentat per servir d'acòlit al rector de l'església parroquial de Sant Miquel, segons han informat a Arc Iris pares i mares del grup de xiquets que acudeix a classes de catecisme. Estem davant una crisi vocacional sense precedents, i davant un símptoma esperançador de reordenació de valors. Els ensenyaments i principis de la doctrina cristiana sembla que van de caiguda, i la societat pensa per fi que hi ha coses més pràctiques en les que invertir el temps.
Davant la manca d'acòlits, l'església ha pres la decisió d'establir un torn rotatori entre voluntaris que es presten a assistir al rector durant les misses, de manera que les places d'acòlit seguirien vacants i suplides de forma provisional mentre ningú vullga fer-se'n càrrec.
Arc Iris aconsella a l'església que eleve els llocs d'acòlit a places laborals a les que s'accedisca per concurs-oposició, amb el corresponent salari i cotització a la Seguretat Social. Potser d'eixa forma s'acabe la crisi vocacional.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

L'esglesia el que sap es cobrar (o autoconvidar-se als convits), alhora d'amollar duros "con la iglesia hemos topao".

Anònim ha dit...

a eixos ni aigua

Anònim ha dit...

Xé, jo si en fan un contracte, igual m'apunte.
Lo mateix dona treballar a sou per a uns impresentables en un negoci que en una iglesia, que no deixa de ser també un negoci.
Aixina que si sabeu algo, aviseu !!!

Anònim ha dit...

que lloguen com a volutaris sense sou a Eladi i Fani, Agustina, Juli, Sebastian i la seua lluidora segon en la llista per tal de cobrar-los els drets de imatge que li pertoquen a la Santa Mare Esglesia en concepte de drets d'imatge per la utilització política que fan dels actes religiosos simaters. Aixi segur que a l'any que ve no van.

Anònim ha dit...

El Super-regidor de menut va ser acòlit podría tornar a ser amb José Ramón.