dimecres, 28 d’octubre del 2009

DOS NOVES DENÚNCIES PER ABUSOS CONTRA IMMIGRANTS

Dos ciutadans romanesos han presentat sengles denúncies a la caserna de Simat contra el seu arrendador per haver-los fet fora de casa a mitjanit al.legant impagament. Es dona la circumstància que el mateix arrendador té ja un procés judicial obert per explotació d'immigrants i estafa, amb la qual cosa, de prosperar les noves denúncies, es convertiria en reincident.
Segons les denúncies presentades ara, l'arrendador es va presentar poc després de les onze de la nit a un immoble de l'avinguda Jaume I de la seua propietat on residien diversos arrendataris de nacionalitat romanesa, i els va fer fora a l'instant amb totes les pertenences personals. Uns van carregar les seues pertenences a un cotxe i van marxar, però altres van haver de fer nit on van poder.

47 comentaris:

Anònim ha dit...

em pareix be q si no pagaven els tirara al carrer,pero encara li pasa poc per arrendarlos la casa

Anònim ha dit...

si ningu els arrendara no tindrien casa i no estarien asi a simat collint en les coparatives i manguan,mentres els simaters estan sense faena
SIMAT=CACA

Anònim ha dit...

SI TANTA LLESTIMA EL DONEN ARREPLEGALOS TU EN TACASA

Anònim ha dit...

els espanyols si no paguen tambe van al carrer,a on esta la noticia?

Anònim ha dit...

Si pero als espanyols els solen fer contrats, alquilen cases dignes, paguen al mes i no al dia, ningú els obliga a comprar a ca macartur, i els avisen antes del desahuci. Es diu drets i obligacions.

Anònim ha dit...

be tio

Anònim ha dit...

els espanyols son uns pallasos,nosotros trabajamos y vosotros no,lla nos vengaremos

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

cuando no podais vivir venid a rumania lla vereis que bien os tratamos gata-gata-gata

Anònim ha dit...

Macartur, si portes mes rumanos al penjarem dels ous.

Anònim ha dit...

macartur,moda,criatura,etc......

Anònim ha dit...

Però aço que és ? quanta barbaritat? Hi haura algún rumá bó, no ? com en tots els llocs.

Anònim ha dit...

Quan sapien ells comportar-se igual ens ensenyem nosaltres. Que em dieu de les festetes que es monten per les nits, no deixant dormir al veïnat. Massa per a la carabassa.

Anònim ha dit...

Els rumanos que venen ací no són pobrets que estan morint-se de fam per allà i no troben feina. En Rumania en aquests moments la taxa d'atur és prou inferior que la espanyola i se'n venen a buscar feina ací, perque? Són gent ambiciosa ($$$$) més que gent necessitada. En sicologia es diu que valor que li donem a un sou està condicionat pel sou que té el grup al que perteneixes (ex: si la gent amb qui t'ajuntes cobra 2000euros/mes i tu 8000 no estas satisfet). Sabem que el grup dels rumanos són els mateixos rumanos (no s'integren), però són suficientment acaparadors com per a vindre a un pais on hi ha prou menys feina que el propi, només per intentar "pixar ben alt".

Es compren que a un país que li falta mà d'obra pot rebre treballadors de fora i també que els que s'integren tenen tot el dret a quedar-se quan eixe exedent de llocs de treball que teniem s'acabe (l'1%). Però els altres...

I no comence a parlar de tots els que no troben feina (molts) i es posen a furtar perque acabarem mal.

Anònim ha dit...

ells estan en lo que guanyen asi fense unes cases en rumania que mosatros no tenim,en adornos de or,mos han ensenyat ells mateix fotos,i pareixen palaus

Anònim ha dit...

No done crèdit a lo que estic llegint. No pot ser que tots els comentaris siguen de signe xenòfob. Però què passa a Simat? Ningú pensa dir res d'aquestos comentaris?

Anònim ha dit...

Des de fa moltíssim anys els espanyols han emigrat per a buscar-se el pa. Quan jo era menut vaig haver d'emigrar a França, on per desgracia estava plagat de gentola com la que comenta per ací dalt, que a lo unic que es dedicava era a ferme la vida imposible a l'escola per ser espanyol. Si senyor, ací també tenim gentola d'eixa, que et lleva els drets per que no has nascut ací.
No obstant, eixos "cassurros" que comenten per ací feien bona cara quan venien emigrants i li collien el bancal 30 o 40% més barat. Per a ells, un imigrant és una ferramenta, que la utilitze quan em fa falta i la tire a la basura després.
A més, ara hi han uns quants joves de Simat treballant a Anglaterra on està ple de "cassurros" nacionalistes com vosaltres que lo unic que fan és posar traves per a que no puguen trobar faena. Que fem en este cas, recolzem als nostres, o utilitzem la regla de medir igual als dos casos?
Estos comentaris xenòfobs demostren una gran ignorancia per part d'una part de la gent. Espere que a aquesta gent li toque un poc l'orgull el fet de que un extranger trobe faena abans que ell (ja que per a ell, un extranger és lo més baix, per tant, que serà ell? La ultima basura espanyola?). Cregueu que podeu seguir treballant al preu que treballaveu? El problema no és que per culpa dels emigrants es rebaixen els sous, el problema és que a causa de la crisi els sous no poden ser més alts, i la mà de obra simatera s'ha fet massa senyoreta per a treballar a eixe preu.
Ignorants!!

Anònim ha dit...

Reflexioneu. Tan que hem emigrat nosaltres. Quanta gent de Simat ha tingut que emigrar, sobre tot a França i quanta gent de Simat són descendents de persones que vingueren d´,altres Comunitats de l ´Estat espanyol, per que en els seus pobles no es podia viure dignament. Ja no recordem la nostra recent historia. Segem un poc més tolerants i no generalitzem que en tots llocs hi ha gent bona i gent roin. Respetem i serém respetats, intentem conviure amb la diversitat, que aixó també enriqueix. Els treballadors de Simat al igual que d´altres pobles varen buscar millors llocs de treball i ara volen tornar al camp, es logic ja que no hi ha feina en altres sectors, pero no per això dedeuriem de comportarmos d ´eixa manera amb els extrangers. Ells están ocupant els llocs que nosaltres hem rebujat estos anys enrere, dugent endavant les feines i tasques abandonades.

Anònim ha dit...

Bla, bla, bla, ja som xenòfobs, ja som racistes... sempre la mateixa història. Lo únic que volem es eixir al carrer tranquils, que ho fagen els nostres fills i les nostres mares, sense por. A Simat hi ha mes gentola que gent, ells mateixa es duen a matar. Hi ha fins i tot que es prostituixen, enterat be de la situació i deixat de racisme, crec que aquest problema es tractaria igual si foren espanyols.

Anònim ha dit...

els nostres pares eren inmigrants,pero anaven en contrat i cuant s´acabava tornaen a espanya,no llevaen la faena cuant no niava.si anys arrere niava faena pa tots em parex mol be que treballaren,pero,axo els dona ara dret segons tu a que tingen ells ara els puestos de feina q mosatros fa uns anys no voliem?si ara no tenim mosatros faena collint tu t´alegres per que anys arrere no voliem collir? es que no teniem dret a millorar?es que si als inmigrants els donarem la oportunitat no voldrien millorar?

Anònim ha dit...

18,59 i 23,9 o locos o feixistes. QUINA FEINA NO VOLEM NOSALTRES? o sera q. no volem el preu q. ens paguen?....Feuseu mirar... I tu an q. treballes?.. i q. cobres? O sou simaters de cap de setmana?O no tanteres de la pelicula?

Anònim ha dit...

Quan emigraven a França ací estavem morint-nos de fam. Els que venen ací tenen objectius prou més ambiciosos que dur-se algo a la boca. Arrepleguen bona cosa de diners ací per a viure a cuerpo de rei allà en un futur, on tot va molt barat. I tot a canvi de la infelicitat de molts simaters.

Anònim ha dit...

Disculpa 15 :23 h, no era la meva intenció ofendre´ t. Soc també treballador de lo que siga i no soc simater de cap de setmana.

Anònim ha dit...

Tan comunistes que son els trigos amb els immigrants, que els toquen la butxaca a ells i voras com ja no els agrada. Imagineuse que Gerardo, dona la meitat del teu sou als immigrants de Simat, així i tot encara li sobraria per a ser un mileurista, pero ja no li faria tanta gràcia... però els simateros de "entresetmana" que se jodan si es queden sense feina i sense paro

Anònim ha dit...

I la gent de Simat que està a Anglaterra? Aci podien menjar, no? I la gentoleta ultraconservadora i ultranacionalista d'allí diu "british jobs for british workers". Que fem, els diguem que s'en tornen que son uns envejosos? Se'n van anar sense contrat pues.

Anònim ha dit...

Perdona que et diga, en Anglaterra la taxa de atur es moltíssim menor que la espanyola i en Europa no hi ha cap país (ni Rumania, ni Letonia, ni nigú) que tinga una taxa d'atur tan alta, conseqüència d'aquesta crisi. Els romanesos tenen menys possibilitats de trobar feina ací en Espanya (Romania té més feina que Espanya), però saben que si en troben guanyaran un sou com si foren un norari o un metge en romania, i sino ho aconsegueixen pues tenen un segon plat per res despreciable, furtar en xalets amb molt poc risc de que els pillen.

Anònim ha dit...

No és el mateix treballar en anglaterra per per posar en pràctica la formació teòrica que has rebut en anglés i poder desenvolupar la teva carrera professional, que vindre ací a per saciar les teves aspiracions acumuladores de capital i acabar vivint en un palau i amb un cotxasso quan tornes a Rumania.

Anònim ha dit...

Xe, fes tu el mateix, ves-te'n a EEUU i quan tornes et fas una mansió.

Anònim ha dit...

jejejeje però si te'n vas a EEUU a treballar de peó o cambrer cobres la meitat que ací ignorant!!! Allí les desigualtats de classes són grandíssimes

Anònim ha dit...

Descobrint les amèriques (i mai millor dit). Ja voldrien els "latinos" (pel color de pell, som nosaltres) cobrar la meitat que un romanés ací. Allí els tracten com a basura, els immigrants en EEUU legals tenen menys drets que els il.legals ací. Ara per exemple està de moda un disfraç d'immigrant il.legal que ha tingut de lo més èxit en halloween.
Açò pareix els programes del cor que parlen de política, economia,... sense tindre ni puta idea de res.

Anònim ha dit...

Tots tenim dret a poder millorar i emigrar a qualsevol punt del món. En tota la historia de la humanitat han hagut migracions per buscar millor benestar, es algún mal aço ? El que está clar és que on anem ens tindrem que integrar per a poder conviure correctament i no ser salvatjes, respectant les costums de cadascú.

Anònim ha dit...

Fins fa 8 anys Simaters anaven a vendimiar a França, i no anaven a perfeccionar el francés (gent que ha anat a Anglaterra només sabia dir "Hello"). I allí els francesos indignats per la ambició dels espanyols que cobraven sous més baixos i s'emportaven la faena. A estos també els botem foc? O és que les fronteres només existeixen quan considerem una taxa d'atur? A partir de quina tasa d'atur poden vindre? A la facultat d'economia de la Universitat de Valencia deien que per que Espanya cresquera com ha crescut els ultims anys feia falta mà d'obra, i ara que, tots al carrer? Han canviat les seues intencions? Antes eren molt bonicos i necessaris i ara no? Mireu, antes ens feieu falta (veritat objetiva) pero ara, arreplegueu tots els bartuls que ja no vos necesitem, no? Els eu expliquem aixína? O també podriem dir: mireu, sou desgraciats per haver nascut a un país amb un nivell de vida més baix. Jo, afortunadament, he nascut ací i encara que si fora alrevés la meua opinió seria altra, és foteu, haver nascut a un altre lloc.
Si havereu nascut a l'Africa opinarieu igual? O opinarieu que la gent no te la culpa de on ha nascut? Com se que no, sou uns hipòcrites egoistes.

Anònim ha dit...

L'alcaldesa serà simatera de cap de setmana i l'alcalde consorte també.
Que fareu els autentics simaters de tota la setmana incluint els rumans per supost, que són simaters de tota la setmana...........

Anònim ha dit...

sou mol solidaris,pero vos importa un pepino la gent de simat,parleu clar ,que opineu de que la gent de simat estiga en paro? pq la vostra opinio sobre que els inmigants pobrets tinguen faena ja la sabem.o es que els simaters mos merexquem estar en paro segons tu?

Anònim ha dit...

sapies que no estem parlant de inmigrants i simaters sino de gent que treballa a preus i en condicions que tu tampoc voldries bonico,si eres inmigrant i cobres com toca tampoc el volen,listo del 31 -10-09 a les 22:15.que bonica es la teoria mentres a tu no el toca les costelles i que cult eres!

Anònim ha dit...

Al de les 9:20
I tu eres un insolidari i t'importa un pepino la gent que ve de fora.
Es lo mateix que tu has dit?
T'agrada?

Anònim ha dit...

Això és (14.57) ells son solidaries només als que han nascut dins del terme municipal. I els que venen de altres pobles de Valencia? I als de altres comunitats d'Espanya? I francesos o anglesos? On tallem? Mereix més un simater fill de puta que un imigrant honrat? Només per haver nascut ací? I que fem dels fills d'imigrants que han nascut ací? Tenen dret? Son de Simat amb totes les de la llei. O tenen un adn imigrant?
Jo ara mateixa no tinc faena. Per això m'he posat a estudiar. Que un tio collint gunyara prou més que un mestre d'escola no era una situació molt normal. El que vol faena collint, en troba: el que vol faena collint amb sou de metge, no en troba. Aixina de facil. Tampoc era normal que un constructor guanyara 4 o 5 millons per vivenda. Esta crisi ha posat molta gent al seu lloc. Si no accepteu el lloc que te la ma d'obra és el vostre problema.

Anònim ha dit...

Al de les 9.27. Que significa lo de que "cobres com toca"? "Cobrar com toca" és cobrar lo que tu vullgues?
Vaig a fer-te una explicacioneta a vore si veus la llum. Com tu molt bé sabràs, resulta que cada vegada la taronja val menys. Això fa que moltes vegades siga més cara collir-la que lo que val. I per això es queda a l'abre. Si la gent cobra com cobrava abans, la cooperativa perd diners (tu sabràs que la cooperativa molt rica no està) i la taronja no es cull. Açò significa que no hi ha faena per a ningun collidor, cooperativa i a més l'agricultor no guanya un duro. Si agafem i abaixem el preu als collidors, la coperativa no perd, l'agricultor tampoc, i els collidors tenen faena (no és lo que era pero queda un salari digne). Tu que preferixes?
Sense ser ninguna lumbrera, podràs vore que amb els sous dels collidors d'abans, la taronja és queda a l'arbre. També podràs deduir que el vostre plantejament és molt egoista:"Vull seguir cobrant 15€ l'hora, encara que açò implique que l'agricultor perda (o es quede la taronja a l'arbre), el del camionet no tinga faena, els de les cooperatives tampoc, ni arruixadors, etc."
D'on ixen eixos jornals "com toca" que dius LISTO? És molt fàcil no saber de res i voler-ho tot.
Si cada any la taronja baixa, d'on mantens tu els salaris iguals? Tens màgia? LISTO? Creus tu que els 80 o 100€ que cobrava la gent que anava a estall és un salari "normal" per a un collidor? Que sou, ingenieros?

Anònim ha dit...

tu tant que defens als inmigrants, ara resulta que els vols pal profit (solidari)pa que treballen mes barato y pa traure dines de les taronges,ja comprenc.

Anònim ha dit...

cobrar com toca significa que existix un conveni regulaor per el treballador i aprofitarse de persones que tenen necesitat i pagarlos menos no es legal bonico.Tanta solidaridad i resulta que tot pa aprofitarse,ja,ja

Anònim ha dit...

ara resulta que els simaters parats son uns fillde putes

Anònim ha dit...

Que poca vergonya. Algú ha dit que els simaters parats son uns fills de putes? Demostreu aixina la falta d'arguments. Els sous d'ara no estan per baix del conveni bonico. Els sou d'abans eren com els de dos convenis o tres. Et pareix un jornal que a l'hora de dinar ja tingues 100€ a la butxaca? Qualsevol diria que és jornal de notari...Vosaltres voleu seguir cobrant una barbaritat encara que el que tinga que pagar-ho siga l'amo del bancal, i encara que amb la vostra actitut rebenteu a la resta de la gent del sector. Al fi i al cap, els que teniu una conducta tan egoista i envejosa sou els que no esteu treballant, per que si entenguereu el que passa amb la taronja sabrieu que els diners per a eixos sous no ixen de bais les pedres. Pel que vec no heu arribat a compendre l'explicació de més amunt. No esperava menys, però com a mínim haviem d'intentar-ho.

Anònim ha dit...

Jojo, per ahí dalt diuen que els rumanos que venen son envejosos i que venen a acaparar. Eu diu una persona que critica que treballen per un sou massa baix. Qui és l'envejós acaparador ací? Els rumanos volen treballar per la mitat del jornal i son ells els envejosos?
JOJOJAJAJA

Anònim ha dit...

Tu dius que les coperatives estan arruinades, que no guanyen diners...però els Bollos, Tonos, FB, Vercher, Manguans, etc...tots van en bons cotxes (mercedes, BMW) i a més a més tenen bones cases, i bons xalets i bon viure, i a més a més tenen unes oficines de marmol que flipes...no els veig patint, al contrari...les coperatives no saben gestionar-se (peró eixe tema el tractarem altre dia) i a més a més, escandols de que furten diners els tenim tots els anys, per tant tot el que has dit del collidors es paper mullat. T'he tombat tots els arguments.

Anònim ha dit...

A vore, estavem parlant de gent que l'han feta fora de casa a mitjanit.

Anònim ha dit...

Al de les 15,28. no tanteres de la pelicula.. i eres un faxa.

Anònim ha dit...

En ma vida he vist tanta ignorancia junta. BURROS, a tots desde el primer fins l'ultim. Quanta barbaritat!! Vos creieu que la vida es questio d'extrems.