divendres, 16 d’octubre del 2009

NOU ATAC A LA VERTEBRACIÓ ADMINISTRATIVA DE SIMAT

Si els simaters no teníem prou dispersament en l'atenció de les administracions públiques pels pobles del voltant, ara l'Institu Nacional de la Seguretat Social ha ordenat que els usuaris de Simat, que fins ara eren atesos a Gandia, passen a ser adscrits a Sueca, una ciutat que ja és la seu del partit judicial al que pertany Simat, i a la que és difícil, si no impossible, viatjar en transport públic.
Amb el nou mapa del dispersament administratiu de Simat, ara tenim que a Gandia hem d'acudir només per temes relacionats amb Hisenda i l'Agència Tributària. A Alzira hem d'acudir si volem resoldre assumptes relacionats amb Tràfic i Oficina d'Ocupació, i a Sueca, on només hi acudíem per temes judicials, ara hem d'afegir l'Institut Nacional de la Seguretat Social (altes, baixes, cartilles, adscripcions, pensions, etc).
A Arc Iris ens hem cansat ja de demanar a l'Ajuntament de Simat que emprenga accions per tal d'unificar en una única ciutat tota l'atenció administrativa als simaters, i no s'ha fet res. No només no s'ha fet res, sinó que s'ha augmentat la dispersió amb el trasllat a Sueca d'un servei que es prestava a Gandia, una ciutat més accessible per als simaters.
Els més afectats són els professionals, les gestories, que per resoldre un únic tràmit es veuen obligats a viatjar a dos ciutats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A Sueca no serà que el Super-regidor vol quedar bé amb el seu amic Vicent Biel Amans,regidor de Sueca.