divendres, 30 d’octubre del 2009

LEVANTE-EMV AIREJA LA GUERRA DE BANDERES A SIMAT

El diari Levante-EMV publica hui a la seua edició general, és a dir, amb difussió per tot el País Valencià, la notícia que va publicar Arc Iris el 10 d'octubre, referida a la denúncia que han posat tres veïns de Simat contra l'ajuntament per haver fet onejar la senyera sense coronar al balcó de l'edifici consistorial durant la jornada del 9 d'octubre.
És lamentable que el diari Levante-EMV eleve a la categoria de notícia d'interés general una desfasada guerra de banderes, i en canvi faça passar desapercebuts altre temes com ara la pressió urbanística, o la tensió al voltant de la immigració.
El diari Levante-EMV torna a posar al punt de mira de l'opinió pública la sensibleria i el patriotisme secessionista, quan només estem davant de draps bruts que hem de llavar a casa.
Amb declaracions hui a l'esmentat diari, l'alcalde, Eladi Mainar, afirma de manera imprudent que només es tracta d'una mesura reivindicativa amb motiu del 9 d'octubre, i nega que haja vulnerat cap llei perquè la quatribarrada és la bandera amb la que Jaume I va entrar a la ciutat de València.
L'alcalde no ha estat hàbil. En primer lloc, ell mai haguera penjat la quatribarrada del balcó municipal. Ho fa pressionat pels seus socis de govern. En segon lloc el balcó municipal no es el lloc escaient per a fer reivindicacions polítiques, i un alcalde ho deuria saber. En tercer lloc, no és eixa la forma de fer calar els símbols. Però si el seu desig és eixe, més valdria que oficialitzara el símbol per tal d'estalviar-se que tres ultrafeixistes acudiren al jutjat carregats de raó jurídica.
Arc Iris proposarà al ple que es faça una consulta al consell d'heràldica per tal de declarar la quatribarrada com a bandera local, amb els afegits que calguen, bé l'escut municipal, o bé l'emblema dels abats. D'eixa manera la podrà penjar on vullga i quan vullga sense arriscar-se a ser titllat de provocador.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Si donar-li la dignitat que es mereix a la nostra senyera es una cosa desfassada,més ho es la vostra republica espanyola que no se la creuen ni els partits que abans eren republicans.Arc Iris fa demagògia pura i dura,utilitzant la quatribarrada per tot arreu i autoanomenant-se la veu de la CUP a Simat i ara critica un acte tan noble.
Jo sincerament no m'aclarisc amb vosaltres,de que aneu?

Anònim ha dit...

Bla, bla, qui més parla de dignitat és qui menys en té.

Anònim ha dit...

On esta l ´homenatge a la Republica, en molts pobles que governa l ´esquerra és varen fer, però así no...Sr Eladio, vosté és d´equerres i la memória histórica, ón esta a este poble, ja está oblidada, no ? ara el que toca és anar a les processons amb la vara de "mando", a lliuir-se prou. No em crec que vosté siga d´esquerres!Si era regidor en eixé moment havera pogut propossar algún acte.

Anònim ha dit...

"Soc sosiolisto, però que no em toquen la moral,
i és que la joventut s'està perdent,
van tots drogats i escabellats,
per força tens mals pensaments
veient les llistes de massatgistes,
la lenceria del Corte Inglés
i aquelles cuixes de Gran Hermano.
Aquest país no té mesura,
vol disciplina i "mano dura".
Hi ha cops que enyoro el General,
però que consti que sóc liberal i a la proceso he d’anar".

Anònim ha dit...

Al de les 18:55 no dic que no tingues rao, pero que tas pres?

Anònim ha dit...

Soc el mateix de antes... Eres un krak.

Anònim ha dit...

Sosiolisto i no podries canviar al vot?

Anònim ha dit...

"IZQUIERDA UNIDA" (EU), a la Diputació de València (Jesús León), va votar a favor d´una ajuda de 120.000 euros a la RACV (si, eixos que diuen que el valencià i català no és el mateix) i de 90.000 euros per a LO RAT PENAT. A més també votaren a favor de la gestió de la "Plaza de Toros" de València. Tot un exemple de la doble cara d´aquests personatges que ens volen donar lliçons de saber fer

Anònim ha dit...

Una merda per aquesta i totes les banderes, i per aquella gent que s'amaga darrere d'elles.

Anònim ha dit...

De res no valen banderes
que no ens facin d'abrigall
pel fred de la llarga espera
del gran nom, llibertat.
Que sense tu
no ens serveix
cap senyera ardent,
ni símbols ni gestes
t'han de sotmetre,
tu ets qui mou el vent.

Anònim ha dit...

No perdre ni 30 segons en parlar de draps de colorets que sol serveixen per arruinar vides.

(He tardat 25 segon en escriure este mensatge(.

Anònim ha dit...

Arruinar vides les arruinen els politics corruptes i tota la colla de mamons que els segueixen ,arruinar vides les arruinen les religions amb la seua visió retrograda de la vida ,arruinar vides les arruinen els exercits i les empreses d'armament que maten per tal de traure un gallet... Eixos arruinen vides ,no posar un bandera a un balcó d'un ajuntament.

Anònim ha dit...

Tens raó, però no has caigut en el detall, de que tota esta gentola es camufla darrere de una bandera Politics, retors, exèrcits i les empreses d'armament "nacionals".
Tot lo que sone a Dios, patria i honor, té darrere una bandera

Anònim ha dit...

Jo no vull la bandera sols el 9 d'octubre, en va caure la cara de vergonya en festes del poble quan lluien blaveres i quatribarrades al més pur estil BLOC dur (look Joan Mª Mansanet), en un Ajuntament on hi han tres regidors que és diuen NACIONALISTES. "El nacionalisme no es una etiqueta, és una constància i una coherència en la vida i no en el conter corrent". Qui mana paga i eixes banderes blaveres van estar pagades pel municipi amb el suport de BLOC i ESQUERRA.

MENYS PROCESSONS i lluir trages de la ma de l'èsglèsia reaccionaria, antiavortista i feixista espanyola, I MÉS QUATRIBARRADES.

I respecte els bous poseu-se els regidors els dies de festa a mig dia i a la tarda a l'Avinguda Font Menor i us picare'm al cul amb banderilles.