dimecres, 10 de març del 2010

LES DONES DE SIMAT, MALTRACTADES A TAVERNES

L'Associació d'Ames de Casa de Simat es disposava a celebrar dilluns, ni més ni menys, el Dia de la Dona en una trobada comarcal que enguany es celebrava a Tavernes, organitzada per la vocalia de la Dona de l'Associació de Veïns de Tavernes, l'Ajuntament de Tavernes i la Mancomunitat de la Safor.
Una vegada finalitzada la xerreda sobre la Xarxa de centres Infodona de la Conselleria de Benestar Social, presentacions, i lliurament de guardons a la casa de la cultura, les dones participants van ser distribuïdes per distints espais per tal de dinar. A les associacions de Simat, Benifairó i Barx les van assignar la carpa de la falla del Passeig. Quan s'hi van presentar, no ningú les va atendre, i sota la carpa van suportar temperatures baixíssimes en un dia de fred i pluja sense que les serviren ni un got d'aigua. El malestar era palès, i moltes de Simat i Benifairó optaren per tornar-se'n a casa amb l'autobús de Simbús de les 15:30, altres telefonaren a familiars per a que anaren a recollir-les, i les que no tingueren més remei s'hi van quedar.
L'alcalde de Simat, Eladi Mainar, i la regidora de la Dona, Agus B. Sirerol, feren acte de presència a la carpa, però o no se n'adonaren o no pogueren fer res.
Repersentants de l'associació simatera de dones han fet arribar a Arc Iris la denuncia sobre el tracte que van rebre a la trobada comarcal de Tavernes, i han expressat el seu malestar per la desatenció i la desorganització.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eladi i Agustineta dinaren ho és van solidaritzar amb les dones?
Sería interesant saber'ho

Anònim ha dit...

Disculpeu, pero estic en desacord amb el que açí dieu.
El dinar no estava previst fer-se a cap lloc cobert, i per culpa de la plutja, i gracies a les carpes de les falles, es va poder fer el dinar.
Encara es queixareu de que el dinar es retrassara, quan, en altres circumstancies, s´hauria suspés i punto!
Els treballadors de l´ajuntament de tavernes es portaren molt be amb les dones i estigueren tot el dia (alguns acabaven la seva jornada a les 10 de la nit sense tan sols haver anat a casa a dinar!)al seu servei i intentaren que tot eixira bé.
Tireu-li la culpa a l´home del temps, que no va previndre que plouria!!

Com ens agrada criticar....

Anònim ha dit...

ai mare el senyor manolo vidal, quan de mal fara, el "facha" este dels collons, ara l'unic que vol es distanciar a la valldigna. fora Manoloooooooooo