dilluns, 29 de març del 2010

MAINAR DISPARA AMB PÓLVORA DE REI


Eladi Mainar no va escatimar esforços. Banda de música, castell de focs i tota una retafila d'autoritats per a inaugurar divendres el que serà el seu projecte estrella a l'hora de fer el balanç de la seua gestió: la remodelació de la Font Gran. De fet serà el seu únic gran assoliment en di-nou mesos al capdavant de l'ajuntament perquè la resta d'actuacions urbanístiques que s'ha executat corresponen als plans de Zapatero i Camps i per tant no són atribuibles a l'èxit del govern local, mentre que la Font Gran, en contra del que es va dir al discurs inaugural, no és del pla Zapatero, sinó fruit de la insistència de Mainar davant el màxim responsable de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Juan José Moragues, qui, tot cal dir-ho, sent predilecció per determinats alcaldes.
Mainar podrà presentar altres èxits a la seua gestió, sobretot a l'àmbit cultural fruit del conveni amb el centre de Gandia de la Universitat de València, però haurà de retre compte del mandat perdut pel que fa a l'ordenació urbanística, i l'augment de la pressió fiscal, entre altres aspectes. Això en el cas de que es torne a presentar, perquè a una entrevista que va concedir ahir al diari Levante-EMV, no aclaria res sobre el seu futur.
Pel que fa a la Font Gran, per a gustos colors. Un destacat arquitecte valldignenc que ahir va visitar la Font va dir que "el que s'ha fet, s'ha fet bé, però no és el que s'havia d'haver fet". Vol dir que ell, personalment, haguera optat per la rehabilitació i el manteniment d'elements antics, i no per destriuir i reconstruir, que és el que s'ha fet. No obstant, en línies generals els veïns es senten complaguts una vegada han disfrutat de les obres acabades, i l'alcalde ha tingut el seu minut estelar abans d'abandonar el càrrec d'ací a uns dies per a deixar pas al Bloc. Per al PP, no obstant, l'acte inaugural va ser massa presuntuós i acusa al govern local d'incomplir el codi ètic, que impedeix eixe tipus de dispendi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ací ningú es pot queixar sobre incomplir el codi ètic.
Començan pel PSOE, seguint pel PP i acabant pel BLOC, tots l'incomleiexen quan van tancant les provessons en representació del poble.
Aixina que a callar i a complir.

Anònim ha dit...

Xéééééééé serà per diners.
I això que Seba,diuen que no en va deixar ún.