dilluns, 15 de març del 2010

UN ANÒNIM TREU ELS COLORS AL REGIDOR D'URBANISME

Un anònim/a que mantè una prolífica activitat a la xarxa Facebook sota el nom d'Elisenda Valldigna ha aconseguit obligar a l'ajuntament a posar data per a exposar al públic les subsanacions del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) aprovades al darrer ple. La insistència de l'anònim, tot advertint de la il.legalitat que suposava la no exposició al públic de lss modificacions aprovades, ha fet que finalment l'equip de govern haja accedit al tràmit, encara que fa l'efecte que no ho tenia previst i s'ha donat uns dies per tindre enllestit el procés.
La tasca de l'anònim ha estat efectiva per insistent, i a més argumentada, fins el punt d'obligar a la regidoria d'Urbanisme a donar explicacions a través de la mateixa xarxa sobre motius pels que s'havia obviat l'exposició al públic.
Aquest fet posa de relleu tres fets: el primer, la importància de les xarxes socials a Internet, el segon la distracció de l'oposició en aquest punt, inclòs EU-Arc Iris, i el tercer la probable mala fe de l'equip de govern, perquè sincerament, no creguem que haver obviat el tràmit preceptiu d'exposició al públic s'haja degut a una distracció en el cas del govern local.
Tot i això, Arc Iris té notícies que apunten a que el govern local s'està repensant el procés que ha emprat per aprovar el PGOU, i la seua possible anul.lació per a reprendre de nou el procés amb un nou PGOU que apostaria de forma oberta per la urbanització del Mig l'Horta.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Oblidar-se ???
Estos no s'obliden de res.
Si no feren l'exposició al públic del PGOU, és perque ho tenien planificat així.
Menuts son !!!.

Anònim ha dit...

UN ANÒNIM TREU ELS COLORS AL REGIDOR D'URBANISME.
Això és el que tu el penses al Super-regidor no hi ha qui l'ature.
Anim Super que eres el rei dels tronadors,que dic el rei de les carcases.

Anònim ha dit...

de anònim res de res tots sabem qui es i te noms i cognoms

Anònim ha dit...

on puc llegir eixa insistència en facebook?
no l´he trobada.

Anònim ha dit...

Es pot llegir al mur de l'ajuntament, si no ho han borrat, o al d'Elisenda.

Anònim ha dit...

al mur de l´ajuntament no he vist res i al del moliner tampoc.
en un ple es va aprovar posar-ho a informació pública, a las provincias estava l´anunci de que s´exposava, que es lo que ha acoseguit el moliner que es publicara?

Anònim ha dit...

El que es va aprovar al ple és la Informació pública del Programa d’Actuació Integrada de la UE 2A i Programa d’Actuació 2B (Font Menor). Les subsanacions del PGOU no han eixit a informació pública, ni s'ha anunciat.