dimarts, 14 d’abril del 2009

ARC IRIS PREGUNTA PER A QUÈ S'HA INVERTIT TEMPS I DINERS EN L'AGENDA 21

El multigovern de Simat va prometre que el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) es redactaria tenint en compte les conclusions de l'Agenda 21. S'ha contractat una empresa per a elaborar l'Agenda 21, s'ha convocat als veïns a diverses reunions, el regidor d'Urbanisme s'ha fet fotos de cara i de perfil, la pancarta convocant la darrera reunió encara està penjada a la Font Gran, i fins i tot es va rebre una subvenció de la Diputació per a elaborar l'Agenda 21.
El primer informe dels tècnics de l'Agenda 21 rebutja el golf i la macrourbanització i s'inclina pel turisme, per la rehabilitació del casc antic, per la recuperació dels elements ancestrals del cicle hidràulic, i pel desenvolupament de sòl terciari per a diversificar l'economia local.
I després de recórrer tot eixe camí, el multigovern ens anuncia un referendum. Aleshores, per a eixe camí no calien tantes sarietes.
Les recomanacions de l'Agenda 21 s'han tirat al fem, i la Diputació podria reclamar la devolució de la subvenció per no haver-se destinat a la finalitat per a la que va ser concedida.
Per tot això, Arc Iris promourà l'abstenció en el referendum per haver tirat al fem les conclusions de l'Agenda 21, per constituir una gran estafa, i per servir només que de pretexte per a que Bloc i Esquerra (Republicana) puguen justificar el seu suport al golf.
L'anunci del referendum suposa trencar la baralla. Com no m'agrada com va la partida, com no m'agraden les conclusions de l'Agenda 21, trenque la baralla.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

La parella d'intelectuals que duen este blog groguenc, igual que que la premsa més falsaria, haurien de ser més democràtics i acceptar un referendum, no volen això constantment en altres llocs, per que ara el referendum a Simat no es bo? per que sabeu que aneu a perdrel. Mentre vosaltres sou funcionarets vivint d'uns i altres voleu que la gent visca en la miseria, quina vergonay més gran. A sebastianet no li feieu cap oposicio, sou igual que els del PP.

lafontgan.com/PELS POBLES DE LA SAFOR ha dit...

És la segona agenda21 en 5 anys:

La Plataforma Pels Pobles de la Safor ja exigia el compliment de l'Agenda21 del 2005 en les al.legacions al PAI pactat aleshores per Mª Fernanda Llàcer (PP) i Vicente Palomares (PSOE), aprovat en un tibant PLE replet de gent a Simat.

http://lafontgran.spaces.live.com/default.aspx

Anònim ha dit...

No Victor eixa no es forma de fer política

Anònim ha dit...

Resulta que la parella d'intel.lectualets que porta este bloc coicideix en les seues apreciacions amb tot el grapat d'intel.lectualots que ha fet l'Agenda 21. I si Simat està en la misèria el culpable té nom i cognoms: Vicente Palomares Andrés.

Anònim ha dit...

Al de les 16:46, no se si son intelectuals o no qui duu aquest bloc, el que se és la teua falta d'intelectualitat i coherència... NO ES POT FER CAMPANYA ANTI PAI, i després permetre que el teu soci de govern SOCIALISTES, faça campanya pro PAI, i tu et quedes diguent lo democràtic que eres perque eres democràtic ....

el qualificatius pròpis per la gent com tú son: falsari, poca vergonya, demàgoc i profitós ...

si ells son funcionaris suponc perque hauran estudiat, i sobre tot hauràn aprovat unes oposicions ...

LA FACULTAT ESTÀ OBERTA noi, matriculat, fes una carrera, oposita ... I SOBRE TOT DEIXA DE MANIPULAR

Anònim ha dit...

Vosaltres amb un bon sou i ací estem molts simaters en la miseria,sense feina,o en la precaria de l'horta.Que tenim que fer,esperar a que ploguen gripaus? Empreses al poligon no han de vindre,hi ha altres pobles situats en millors condicions al costat de carreteres més importants.La taronja se'n va a terra i els que estem aguantant allí estem fins els collons de que la gent es clave en els nostres miserables sous com a culpables de la seua solvencia.Esta situació ja no es pot aguantar 4 ó 5 anys més.L'horta de Simat es quedarà tota perduda,les administracions centrals i autonòmiques no tenen cap interés en arreglar la situació ,sols els interesen les grans finques .

Anònim ha dit...

Han sigut incapaços en vint anys de fer un polígon industrial per a donar feina a la gent, i ara no patiu que en dos dies ens faran golf i xalets per tot arreu. No troben promotor per al polígon, i sí en troben per al golf. RESPONSABILITATS JA.

Anònim ha dit...

Però has trobat promotors Eladi? Jo crec que és impossible.

Anònim ha dit...

El món al revés :
Quan es bolta la tortilla i manen els altres ja són bons els Pais, els camps de golf i les macrourbanitzacions.
Mentre estaveu en l´oposició, BLOC i Esquerra Republicana posaven el crit al cel per a que no es feren.
Ara Referendum!
Demà Pais i Camp de golf?
Estan untant-vos les rodetes o s´ho va endur tot Colom?
De segur que encara queda un pessiguet per a vosaltres.
Ànim, acabeu d´ofegar al poble.