dimecres, 15 d’abril del 2009

INFORMACIÓ PÚBLICA DE LA INSTAL.LACIÓ D'UN DIPÒSIT D'EXPLOSIUS A SIMAT

L'empresa que executa les obres del trasvassament Xúquer-Vinalopó al terme de Simat, ha demanat autorització a la Delegació del Govern per a instal.lar un dipòsit temporal d'explosius dins el terme de Simat, i el passat 27 de març es va obrir un periode d'exposició al públic de l'expedient que acabarà a final d'abril, i durant el que qualsevol persona podrà examinar l'expedient corresponent en la secció d'autoritzacions administratives de la Delegació del Govern en l'horari d'oficines , i presentar les al·legacions o observacions que estimen oportunes perquè es tinguen en consideració.
Un anunci de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana publicat al Diari Oficial de la Província el passat 27 de març informa de la sol.licitud d'instal·lació d'un depòsit temporal de consum d'explosius en el terme municipal de Simat de la Valldigna de la mercantil Obrascon, Huarte, Laín, S.A. (OHL, S.A.). Expedient: 746/2008.Eixa empresa executa les obres de construcció del "Tram B" de la Connexió del Curs Baix del Riu Xúquer amb el tram V, de la Nova Conducció Xúquer-Vinalopó. En compliment dels articles 154.1 i 158 del vigent Reglament d'Explosius, aprovat per R.D. 230/1998, de 16 de febrer, es sotmet a informació pública l'esmentat t procediment administratiu pel termini de vint dies, comptat a partir del dia següent al de la publicació oficial del present anunci en el Butlletí Oficial de la província de València, amb la qual cosa, i descomptats els festius, acabarà a final d'abril.
Arc Iris denuncia que l'Ajuntament de Simat no ha donat a conéixer l'obertura del periode d'exposició pública, i demana al govern local que s'informe sobre les característiques del dipòsit d'explosius que ens van a instal.lar al nostre terme per tal de fer les al.legacions corresponents. Allò ideal seria que en l'execució de les obres s'utilitzara la menor quantitat possible d'explosius per tal de minimitzar l'impacte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja lo que ens faltava: Ara un dipòsit d'explosius.
Quina cosa serà la pròxima.