dimecres, 22 d’abril del 2009

VÍCTOR MANSANET DEMANA LA DIMISSIÓ DE CAMPS I COSTA


Víctor Mansanet.

El coordinador comarcal d'EUPV, Víctor Mansanet, ha exigit hui la dimissió "immediata" del president de la Govern valencià, Francesc Camps, i del secretari general del PPCV i portaveu popular en les Corts Valencianes, Ricardo Costa, "per a protegir la imatge de la Generalitat". Mansanet ha considerat que la decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) de declarar-se competent per a assumir la investigació sobre l'anomenat 'cas Gürtel' en relació amb Camps i Costa --així com amb l'ex conseller Víctor Campos, i Rafael Betoret, excap de gabinet de la Conselleria de Turisme-- "ha de tindre una resposta immediata en les Corts" i tant el cap del Consell com el portaveu en la cambra autonòmica "han de comparèixer per a donar explicacions"."No s'entendria una altra cosa, els ciutadans mereixem respostes i, per descomptat, les dimissions pertinents perquè les institucions deixin d'estar esquitxades per les sospites de corrupció", ha afirmat.
El coordinador comarcal i membre de l'executiva d'EUPV ha manifestat que l'obertura de diligències per un presumpte delicte de "suborn", és "argument més que suficient per a demanar la dimissió de qualsevol càrrec polític". En el cas de Camps i Costa, EUPV exigix la seua renúncia "com a mostra de neteja política fins que un procés judicial es resolga". El dirigent d'EUPV ha afegit que és "vital, a més, que abans que esta dimissió es produisca, tant Camps com Costa tinguen el valor, una vegada per totes, de comparèixer públicament en les Corts Valencianes, així com de sotmetre's a les preguntes de l'oposició".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que se'nv vaja ja eixe corrupte.
Ningún poble (els valencians tampoc) podrà alçar mai el cap amb gentola com esta al capdavant de les institucions.

Anònim ha dit...

Desde que Víctor Mansanet ha fet estes declaracions Camps no ha pogut dormir. I Zapatero ha declarat que vol reunir-se amb Victor per parlar seriosament el tema del cas "Gürtel". Quin simater més internacional tenim, doneu-li la clau del poble!!!

Anònim ha dit...

Per favor, no poseu mes primers plans com aquest, que hem salta l'antivirus!!

Anònim ha dit...

El que el salten són els fusibles del meló que tens damunt els muscles. Potser per això comets faltes d'ortografia i utilitzes un verb (hem) on hauries d'utilitzar un pronom (em).

Anònim ha dit...

És cert. A Camps li la bufa que Víctor Mansanet demane la seua dimissió. Haurien d'intervindre Joan Serra i Juan Maria Mansanet. Potser així Camps es posaria a tremolar. Ja, ja, ja.