diumenge, 12 d’abril del 2009

EL REFERENDUM DE LA "CABOTÀ" O EL GRAN PARIPÉ

El multigovern de Simat vol dirimir les seues diferències sobre urbanisme amb un referendum. La mesura, que d'entrada té aparença d'esclat democràtic, no és més que l'excusa per a que el Bloc i Esquerra (Republicana) peguen la "cabotà" davant el projecte del golf i la megaurbanització annexa. És a dir, per principis ideològics, ni Bloc ni Esquerra (Republicana) poden donar el seu suport a la macroperació urbanística i especulativa, i per tant necessiten un pretexte que vindrà en forma de referendum. Ambdós partits han dit que acataran el resultat del referendum, segons ha pogut saber Arc Iris.
Tot un paripé que costarà diners als contribuents per a que Bloc i Esquerra (Republicana) tinguen l'excusa per a pegar la "cabotà".
D'altra banda, tant Bloc com Esquerra (Republicana) tenen necessitat de pegar la "cabotà", en primer lloc per no exhibir diferències amb el principal partit del multigovern, el PSPV, només mig any deprés de fer l'assalt al poder local. I en segon lloc, perquè el PSPV no té garantit que el PP vaja a recolzar les propostes urbanístiques del tripartit. És natural, si al PP el van fer fora amb una moció de censura, el tripartit tampoc pot pretendre que el PP li traga ara les faves de l'olla. Per tant, es probable que el PP, tot i estar a favor del megagolf, s'abstinga. Si el tripartit ha sigut prou per a prendre el poder a l'assalt, que es traga ell les faves de l'olla.
Per eixes dos raons Bloc i Esquerra (Republicana) necessiten una excusa per a pegar la "cabotà". Eixa serà la "Gran Cabotà". Res a veure amb les "cabotaetes" que pegava Pep de l'Ou.
Arc Iris, per la seua banda, està en contra del referendum i de la megaurbanització. El referendum és innecessari tal com s'ha plantejat, primer perquè només es farà servir d'excusa per a la "Gran Cabotà", i després perquè hi ha determinades coses que no es poden decidir amb un referendum, sobretot després d'haver amagat tanta informació i d'haver afavorit l'especulació. Podríem fer també un referendum per decidir si els que van comprar amb iformació privilegiada haurien de desfer la compra-venda o no.
I pel que fa a la megaurbanització, no es pot estar més que en contra per haver-se planejat com una operació purament especulativa. Només un empresari de Gandia, propietari del punt d'amarre número 1 del Club Nàutic gandià, va comprar vuitanta fanecades abans de que els simaters en saberen res del projecte. Per tant, el golf i la megaurbanització són una gran estafa per als simaters de la que seran còmplices tots els partits que la voten a favor.
Arc Iris només recolzarà el projecte si tots aquells que van comprar abans de fer-se públic, reverteixen la propietat als antics titulars al mateix preu que la van comprar.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Anunciar projectes com aquest el diumenge de Pasqua és com quan Camps reparteix llicències de tele i ràdio la vespra de Cap d'Any.

Anònim ha dit...

Tanta cultura arquers i no sabem contar? Bloc+A.I.+E.R.=4 / PSOE+PP=7. No és ni el doble i vosaltres digueu el triple. Sempre manipulant.

Anònim ha dit...

Lo que tu digues.

Anònim ha dit...

A mi, estic a favor del camp de golf i de lo que siga, en prou de traure a Simat d'on estem però, també haverem pogut fer un referèndum per vore si volíem vore a Eladi d'Alcalde i, no fer un colp d'Estat com van fer amb, bueno, anava a dir amb nocturnitat i alevosía però, no, van tindre 13 mesos fins que es van decidir a tombar al govern local.............

Ecce Hommo.

Anònim ha dit...

Victor no t`enganyes !!!!!!! que millor que fer un referendum per esta causa? jo crec que no estaria mal no? cuan en altres pobles el fan per a vore si fan vaquetes al carrer o no, asi estam jugan-nos el futur del poble... pues que millor que el que diga el poble no ??? ja parlem

Anònim ha dit...

No soc Victor............Soc Pepero.......

P.D. A vore si diguent això, s'aníma ésta pàgina....No Petete?????

Anònim ha dit...

Hector Barberà, pilòt Valencià de Dos Aigües, campió a Qatar!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si tant democrates volen ser, hagueren pogut fer un referèndum per a veure si el poble s'estimava més a Eladi o a Sebastià.

Anònim ha dit...

No desvieu l´atenció amb les motos.
Ára la qüestió és que Serra i Agustina necessiten fer-li un camp de golf a Eladi -que per això a viatjat gratis a Cadis- i no saben com dir-li que no.
Ens llavem les mans COM PILATOS i convoquem un Referèndum per si enganyem al poble i ens lliurem de tota culpa.
¡¡¡ M I S E R A B L E S !!!

Anònim ha dit...

Tant de promoure el turisme com a alternativa a la taronja i ara anem a vendre el nostre terme com un pati, i a més barat????? Açò només passa a Simat.

Anònim ha dit...

Guanyant a Quatar ja està tot el futur de Simat sol·lucionat.Deu quina soca de tronc.

Anònim ha dit...

Mira per a on, ara tindrem camp de golf amb els vots del BLOC i ERC.
A mi torneu-me el vot, falsaris.

Anònim ha dit...

No sabeu jugar al joc democràtic.Per a que aneu a votar si després no acateu el resultat de les eleccions.Tu votes uns representants i estos trien alcalde.Si no et pareix be el que votaren en la moció de censura a altra no votes als que votares o no vages.O promou un canvi de llei,amb 500000 signatures pot debatres al congrés espanyol.

Anònim ha dit...

Si BLOC i ERC tinguereu clares les coses (especulació, sostenibilitat, paisatge, ecologia, etc), compendrieue que algunes coses no es poden resoldre amb un referendum.
Altra cosas es que vullgau que el poble vos traga las castanyes del foc.

Anònim ha dit...

Després de tantes reunions, assembleas, estudis i pancartes, la conclusió de l'Agenda 21 ha sigut fer un referèndum.
Sereu moniatos !!!

Anònim ha dit...

Al BLOC i ERC.
Jo (i imagine que molts altres) vos votàrem per a que no es fera el golf, i no per a que jugareu a cara o creu o vore si es fa o no es fa.
Aixì que a mi torneu-me el vot també.

Anònim ha dit...

sabeu lo que significa demoicrasia?doncs jo tampoc...pero crec que es la voluntat de la majoria.i segent molt imperfercta( la democrasia)crec que es la millor.anem a ella doncs. i dexemos de si seba o de si pais.un saludet. a tots, als del pp tambe , vale.

Anònim ha dit...

Cada dia els del tripartit em decepcionen més
PAI MAI

Anònim ha dit...

Per favor , que vergonya que poca serietat, si llavar-se les mans..... d´eixa forma, aixina no es veu el "plumero". Per que no fem pues referéndum per a tot, alcalde, inclós.... Que decepció de govern!

Anònim ha dit...

Si, te´ns raó, M I S E R A B L E S, no és pot dir rés més.

Anònim ha dit...

A mi que no em tornen el vot per que no els he votat, que bé.. esta vegada no m ´equivocat

Anònim ha dit...

Un informe de la CIA Maria (en estat pur) diu que Bin Laden s'amaga a Simat. Serà prop del garroferet de l'aire? On està Bin Laden, mata-ri-le, mata-ri-le; on està Bin Laden, matari-le-li-re-lo, xim-pom!

Anònim ha dit...

Al final, especuladors, inversors, i negociants, eixiran amb la seua.
LA qüestió era fer el camp de golf siga com siga.
Ho intentaren PSOE i PP sense referèndum i ara ho tornen a intentar amb referendum.
Lo xocant i greu és que BLOC i Serra també es presten al joc i faciliten la jugada.

Anònim ha dit...

Segur que tots els anti-referendum demà de matí no tenen que anar a barallar-se amb els tarongers.

Anònim ha dit...

El referendum per a triar alcalde ja es va fer i el resultat es que el PP està en minoria i no pot governar perquè els impresentables que tenen com a responsable(Rajoy,Camps,Aznar,Fraga)fan que amb este partit no vullga fer ningú pacte.A no ser que siguen altres igual o més retrograds que ells.

Anònim ha dit...

Desde un punt de vista econòmic és una locura, que mal que està la gent. Quan ja té clara tota Espanya que tardarem uns quants anys en vendre l'stock d'un milió de vivendes que tenim d'exedent (i més que tardarem en vendre 2a residència, que és de lo que estem parlant) ara mos venen en el tema del golf i les 2000 vivendes jejejejeje i això qui ho té que pagar? qui és el boig que es gastarà els diners ara conforme estan les coses?

Ademés, el referèndum no és democràtic, eixes desicions deu pendreles gent amb coneixements, pero acabaran prenent-les els que estiguen motivats en votar el dia del referèndum, o siga, votaran els motivats econòmicament i familiars.

Anònim ha dit...

Tan d´ Agenda 21, per a qué ? amb el réferendum que és pretén , poder estar tranquis amb la seva conciéncia?, és aixó, no, el que jo puc entrendre?