dijous, 9 d’abril del 2009

LA DIPUTACIÓ GIRA TOTS ELS REBUTS DE COLP

HI HA FAMÍLIES QUE NO HAN POGUT FER FRONT ALS PAGAMENTS
El servei de gestió tributària de la Diputació de València, que té encarregat el cobrament dels impostos i taxes de l'Ajuntament de Simat, ha girat tots els rebuts de colp, amb la qual cosa hi ha famílies que s'han trobat amb càrrecs de més de mil euros. En alguns casos els comptes corrents s'han quedat en descobert, i altres famílies no han pogut fer front al pagament.
A eixa manera de procedir cal afegir la pujada d'impostos i taxes que va aprovar el govern local a les darreries de 2008, així que la sorpresa ha estat major. La taxa de fem, per posar un cas, és més cara a Simat que a Gandia. A Simat s'han pagat enguany 95 euros, i a Gandia 73.
Una família mitja que tinga dos immobles i un auto paga al voltant de cinc-cents euros, sense contar l'IBI.
Arc Iris denuncia la manca de tacte del servei de gestió tributària de la Diputació, que en el moment àlgid de la crisi econòmica no ha tingut ni el detall de dossificar els pagaments, posant a moltes famílies aigua al coll.
El malestar es perceb només caminant pel carrer.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

una gran veritat si senyor

Anònim ha dit...

Axí ens puja els impostos els que es diuen d´esquerres, no ? per a poder tindre assessors, sou a l´ajuntament, sou als seus llocs de treball, a ells si que els va bé. La crisis no va amb ells. Si que miren pel poble....que poc em crec que eixos senyors siguen d´esquerres!

Anònim ha dit...

Tenim impostos de primera i serveis
de 5ª.

Anònim ha dit...

Super-regidor no tens lloc per altre assessor a vore si puc fer front a tans rebuts.

Anònim ha dit...

Xe, m'han dit que Sebastianet es un dels que mes visiten esta pagina i dels que mes escriuen criticant a l'equip de govern, no te res mes a fer?

Anònim ha dit...

No et claves amb ell, que l´home té tot el dret del mon de visitar les amistats.

Anònim ha dit...

Ai mare no jo no vull ser llaurador ai mare jo vull ser assessor