divendres, 1 de febrer del 2013

ALGUNA COSA ES MOU AMB EL TURISME


Una empresa especialitzada en turisme d'esport ha organitzat per a este diumenge a rutes de Simat una eixida amb bicicletes tot terreny pel Pla de Corrals. Al preu de 10 euros, els participants disposen de bicicleta, equipament, monitor i guia. 
Si aquesta oferta té èxit Simat pot disposar d'un nou atractiu pel seu avantatge en la disposició de rutes a causa de la seua configuració orogràfica. Pocs pobles com Simat poden disposar de rutes per a BTT. 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb que esta caient i aquesta pàgina ni esmentar per a res el sobresous del PP
En l'era del tripartit era una altra cosaveritat.
No hi ha més cec que el que no vol veure i el temps dóna i trau raons i esta és una pàgina que només ha servit als interessos del PP.


Anònim ha dit...

Què diu este loco ara? Quan aparega Sebastián en els papers de Bárcenas imagine que ací informaran. No? O serà açò ara El País?

Anònim ha dit...

I tu a quins interessos servixes?

Anònim ha dit...

Quan posen coses de fora de Simat, perque son de fora.
Quan no més posen coses de Simat, perque sols son de simat.
I com passa sempre, segur que els que més es queixen, són el que menos fan.

Anònim ha dit...

Em pots explicar com beneficia al turisme local que una empresa de gandia cobre 10 euros a 4 simaters per anar amb bicicleta a barxeta? I com beneficiaria promocionar i tindre sense camions, net i aseat amb serveis i arbres l espai reservat a caravanes? Gracies craks!

Anònim ha dit...

Resulta que eixos quatre que paguen 10 euros en són més de quatre, i damunt no són simaters. Si Simat amb les seues condicions consolida encara que siga un poc el turisme esportiu, potser siga una eixida, encara que xicoteta. De res, crack.

Anònim ha dit...

8 de febrer de 2013 17.36.mes tronc no es pot ser xicon/a.ara si et pareix podries preguntarte quin interes turistic te que una penya de simat com la llebre cobre 10€ per anar a monduber i tornar A PEU.TRONC MES QUE TRONC.

comcam ot ha dit...

un, dos,tres i quatre participants, tots simaters segons les fotos, s'emporta les els 40 eurets recaudats una empresa de gandia, no publicita afora de Simat i no porten ni una sola persona de fora, no es deixen ni un centim a simat.... dis-li promocio de l'esport, pero alguna cosa es mou amb el turisme?
que tal si pugem cinc simaters al toro paguem 15 eurets a una empresa de catarroja i ho petem ja en turisme?
La llebre porta centenars de forasters a simat i ho fan de puta mare, els de l'ajuntament donen ganes de plorar.