dilluns, 11 de febrer del 2013

ELS DOCENTS MILLOREN A SIMAT LES SEUES COMPETÈNCIES EN TECNOLOGIA DE LA COMUNICACIÓ



Desenes de professionals de l’educació arribats de tot arreu han participat aquest cap de setmana a Simat en la I Jornada de Noves Tecnologies Aplicades a l’Educació, organitzada per l’associació Novadors,  formada per professionals de l’educació interessats per la innovació pedagògica amb l’ús de la tecnologia. 
 Amb motiu del seu desé aniversari, l’associació Novadors ha organitzat el seu Open Meetint en l’emblemàtic entorn del Monestir de la Valldigna, un lloc propici per a conèixer experiències pedagògiques, tendències en educació i tecnologia i activitats innovadores en l’àmbit de les noves tecnologies aplicades a l’educació. Han col.laborat en aquest esdeveniment la Fundació Jaume II El Just, la Mancomunitat de la Valldigna i el Cefire de Xàtiva. La jornada finalitzà amb una visita guiada pel Monestir de la Valldigna i amb un dinar dels assistents.
Durant els seus deu anys de vida, Novadors ha organitzat jornades anuals en col·la­bo­ració amb les universitats, els Cefire, la Conselleria d’Educació i altres institucions, amb l’objectiu de donar a conéixer experiències educatives interessants i innovadores que utilitzen les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i també que ajuden a reflexionar sobre el cada dia més difícil escenari educatiu. En els darrers anys, a més, l’associació ha organitzat reunions de treball obertes a amics i ‘tuiters’ anomenades “Novadors & Twitters Open Meeting”, les quals s’han convertit en una jornada didàctica, lúdica i gastronòmica.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Comencem per baix que la majoria de mestres encara no saben ni fer ús del Word

Anònim ha dit...

Sempre positius. Tu els coneixes a totos els mestres, per a opinar?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ARC-IRIS = CENSURA

Gerardet, borra el primer cometàri i no donarà peu per a que ningún els diga.......