divendres, 15 de febrer del 2013

TORNEN A REVENTAR LES MÀQUINES ESCURABUTXAQUES A UN BAR DE SIMAT


En poc més d'un minut van forçar la porta d'un bar, van rebentar les màquines escurabutxaques i van fugir sense que al propietari, que viu a la planta superior, li donara temps ni de vore el vehicle. Ha passat esta matinada a un bar del carrer Major de Simat, i és el segon bar simater en el que rebenten les màquines escurabutxaques en poc més d'un mes. 
L'alarma va sonar, però la forma d'actuar dels delinqüents va ser tan ràpida que no va donar temps a res. Quan el propietari va eixir al balcó de casa seua a la planta superior del bar ja havien fugit. La Guàrdia Civil inspeccionava este matí el lloc mentre els treballadors d'una ferreteria reposaven les portes.
Després d'un robatori semblant poc després de Nadal també a Simat, el propietari de les màquines escurabutxaques les ha blindat amb reforçaments d'acer. En aquella ocasió els autors van ser perseguits per la Policia Local de Simat en direcció a Barx, es va donar avís a la Guàrdia Civil, però se'ls va perdre el rastre. Hi ha mil camins per on fugir en la carretera que uneix Simat i Gandia per Barx. S'hi pot anar al Pla de Corrals i Xàtiva, a Pinet per pista forestal, i les entrades de Marxuquera es perden per l'interior de la Safor. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitacions per tenir un dels blocs més sofisticat que he ensopegat en algun moment! La seva increïble quant pot treure alguna cosa simplement per la forma visualment bella que és. Youve creat un gran bloc gràfics gran espai, vídeos, disseny. Això és definitivament un bloc que cal veure!

Anònim ha dit...

16 de febrer de 2013 14.52.este tio/a.deuen de estar buscantlo!!