dimecres, 13 de febrer del 2013

L'ATUR AUGMENTA A SIMAT UN 6'6% AL GENER

Dos-cents setanta-sis veïns de Simat estaven al mes de gener inscrits com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació Estatal, xifra que representa un 6'6% més que al mes anterior, desembre. 

Les dades de l'atur oferits pel Ministeri de Treball per a les poblacions de La Safor són dispars, des de pujades de quasi el 15% que es produeix a Ador a descensos que superen el 9% com és el cas d'Almiserà o Alfauir. Es pot dir, doncs, que Simat està en la mitjana.

Oliva ha registrat 69 nous aturats nous al gener, la qual cosa suposa un augment del 2,42% pel que fa a l'anterior mes. 
A Tavernes l'atur també va augmentar. 88 persones van passar a engrossir les seues llistes, un 4,89% d'augment respecte a gener. Més del 90% dels nous aturats van ser aportats pel sector serveis mentre que la construcció es va apuntar un descens del 3,07%.
Municipis com Daimús van registrar un augment del 9,65%, el Real de Gandia es va apuntar una pujada del 4,66% i la Font, Xeraco i Bellreguard van patir augments en el nombre d'aturats que ronden el 4%, 4'42%, 3'94% i 4'37% respectivament.
Entre les poblacions que han vist descendir el seu nombre d'aturats es troben Xeresa, amb una disminució del 2%, Miramar 1'13%, Palmera 0'94% o Piles en un 0'81%.
Per sectors a la Safor, en l'agrícola, l'atur augmenta en 63 persones, la qual cosa suposa un 9,81%, en el sector industrial es produeix un increment de 50 persones, el 2,44%; en la construcció puja la desocupació en un 0,59%, la qual cosa significa 16 aturats més. Finalment, en el sector serveis s'ha registrat un increment de 666 aturats, un 5,13%.
En termes interanuals, l'evolució de La Safor en l'últim any llança que l'atur ha augmentat en 1.322 persones, la qual cosa suposa un increment del 7,20%. 
Per sexes, la desocupació interanual augmenta entre els homes 5,34% mentre que entre les dones puja el 9,23%.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

i benifairo,es de la ribera?per aixo no esta a la llista.

Anònim ha dit...

en tonces:
AGRICULTURA =25
INDUSTRIA(COSIVA,SAT)=21
TOTAL-------46
pareix que al final el personal a sabut buscarse la vida perquè si no estan mal els datos en serien moltisims mes no?

Anònim ha dit...

Els compradors, gerents i altres carrecs de Cosiva, estan al paro o aon estan?

Anònim ha dit...

Les dades de l'atur a Benifairó no es donen perquè enfonssarien a Simat definitivament en el desànim, si no és que ja ho està.

Anònim ha dit...

no estaria mal saber les dades de benifairo,no.