dimarts, 21 d’octubre del 2008

ARC IRIS ORGANITZA LA "RUTA DELS CONTENIDORS SENSE TAPA"





FOTO 1: Placeta de l'Església.
FOTO 2: Carrer Tavernes, cantonada amb Jaume I.
FOTO 3: Carrer dels Brolls.

Arc Iris ha instaurat la ruta turística dels contenidors sense tapa per tal d'expandir hàbits cardiosaludables entre els ciutadans, camina que caminaràs, i fomentar el turisme urbà. La ruta comença al carrer dels Brolls, on des de fa dies hi ha un contenidor de paper volcat a terra sobre la vorera i sense fons. Sembla com si algun vehícle s'hagués estavellat contra el contenidor, perquè un objecte d'aquestes característiques difícilment es pot tombar a mà.
La ruta continua per la Font Gran i l'Avinguda Jaume I, fins a l'encreuament amb el carrer Tavernes, on podrem contemplar un altre contenidor sense tapa, aquesta vegada de fem.
Una vegada contemplat aquest nou contenidor, seguirem pel carrer Crist de la Fe, plaça amunt, fins al carrer de l'Església, on a la placeta del mateix nom trobarem el tercer contenidor sense tapa, també de fem. Si la ruta es fa de nit, amb un poc de sort, podrem comprovar com en apropar-nos al contenidor un grapat de gats ix disparat de dintre, el que suposa una bona ocasió per a contemplar de prop la fauna urbana. Es recomana portar càmera fotogràfica per a immortalitzar l'esdeveniment.
Des de la plaça de l'Església, continuarem pel carrer de Sant Josep fins a la Font Menor, on finalitza la ruta amb un vermut a Ca'l Tono. Allí els viatgers podran segellar la certificació d'haver realitzat la ruta completa, gràcies a un conveni signat entre els organitzadors de la ruta i el propietari del bar.
La ruta es podrà també fer al revés, és a dir, eixint de la Font Menor i finalitzant al carrer dels Brolls, amb la qual cosa, el vermut i el segell de certificació es faran a Ca Luis.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de que no mana el PePe Simat està fet un desastre.Anim arc seguiu així denunciant les injusticies del trio.

Anònim ha dit...

si seguiu així, en tres mesos s´han trencat tots els contenidors, perque si abans haveren estat trencats ho havereu dit veritat?
la pista de tenis està desfeta en tres mesos. perque ho havereu dit abans.
els vestuaris dels xiquets donen pena. en tres mesos.
el trio ha desfet la casa de la cultura. tot un desastre no se on anirem a parar

ARC IRIS SIMAT ha dit...

PER ALS SUSPICAÇOS: NOTÍCIA PUBLICADA PER ARC IRIS EL 31 E MAIG, EN PLENA ERA DEL PP.

http://arcirissimat.blogspot.com/2008/05/els-vens-del-carrer-de-lom-exigeixen-la.html

MENYS PROTESTAR, I MÉS ANAR PER FEINA.

Anònim ha dit...

Una curiositat, perquè les repliques d'arciris ixen amb un desfasament de pocs minuts i inclús segons i els missatges dels altres ixen amb moltes hores de retard o no ixen.

El Rabosot.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

AL RABOSOT. A VORE SI T'HAS CREGUT QUE FEM GUÀRDIES DE 24 HORES PER A ATENDRE LA WEB. JA ENS AGRADARIA. ENCARA NO TENIM TANTS RECURSOS. EL QUE NO ENTENEM ÉS QEU LA PRIMERA EXPERIÈNCIA DE PREMSA DIÀRIA EN LA HISTÒRIA DE SIMAT SENTE TAN MAL A SEGONS QUINA GENT. POTSER NO ESTEM ENCARA ACOSTUMATS A LA PREMSA LLIURE.

Anònim ha dit...

No m'has contestat, una cosa és fer guàrdia i una altra no traure els missatges.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

ELS MISSATGES ES PUBLIQUEN TOTS, TARD O D'HORA.

Anònim ha dit...

M'alegre que no hi haja sensura , però cal estar mes relaxat i no a la defensiva ,jo només preguntava.
Qui no pregunta no sap.
Aprofitant ,enorabuena per la web i que no decaiga.

Anònim ha dit...

si, pero alguns, com ja vaig denunciar en altra ocasio, porten contestació incorporada, a vegades anonima... curios.
soc el suspicas. ja veig que una vegada o com a molt dos en tretze mesos heu criticat al PP demane perdó per no saber-ho.
i anar per feina vosaltres que sou els que heu fet llista . proposeu molt poc i mentiu molt.

Anònim ha dit...

es tendria que fer guàrdies de 24 hores pues .si si que es nota que no esta Sebastià , ell pegava moltes moltes per el poble