dimecres, 29 d’octubre del 2008

ELS CONTENIDORS JA TENEN TAPA

Després de la denúncia realitzada en aquesta web sobre l'existència de diversos contenidors de fem sense tapa arreu del poble, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat els ha reparat. El reportatge titulat "Arc Iris organitza la ruta dels contenidors sense tapa" ha estat efectiu, tan efectiu com la Regidoria de Medi Ambient, que només dos dies després de la publicació del reportatge, va reparar els contenidors. Per tant, les nostres felicitacions a parts iguals.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobe dolent mal que l'ArcIris vullga adjudicar-se el 50% de l'èxit del nostre Super-regidor,quan li correspon a ell i només a ell l'extraordinari èxit.
A Déu el que és de Déu i al Superregidor el que en justícia li correspon el 100% de l'èxit de les tapes dels contenidors.
Enorabona Super-regidor.

Anònim ha dit...

Arc iris es un invent de la dreta per a dividir a l'esquerra.Cada dia hi ha més veus que ho denuncien.Anim,i pel pacte amb PP per a les pròximes eleccions.

Anònim ha dit...

No crec que la dreta a Simat tinga la capacitat mental d'inventar res per a dividir a l'esquerra. L'esquerra s'ha dividit sola, fruit de polítiques de dreta practicades durant anys per partits que es deien d'esquerres. ¿O no pequeño saltamontes?

Anònim ha dit...

Ja m'agradaria a mi que tota la dreta fóra com Arc Iris.