diumenge, 5 d’octubre del 2008

PALOMARES ENCARA ASSESSORA AL GOVERN LOCAL

L'exalcalde socialista Vicente Palomares Andrés encara assessora a l'actual govern local del PSPV-Bloc-Esquerra Republicana. Almenys això és el que es desprén de la reunió que va mantindre Palomeres fa només uns dies amb l'actual alcalde, Eladi Mainar, i el segon alcalde i responsable d'Urbanisme, Joan Serra, a un immoble situat al carrer Marià Benlliure de Simat, on tradicionalment han estat les seus del Bloc i dels socialistes.
La pregunta immediata que ens assalta és què pinta el regidor d'Urbanisme d'Esquerra Republicana a la seu dels socialistes o del Bloc de Simat. És evident que si era una reunió de partit Serra no pinta res a la seu dels socialistes o del Bloc. Si era una reunió de govern el lloc escollit no era el més adient. Si era una reunió de partit Vicente Palomares encaixa en la seua condició de militant socialista. Però si era una reunió de govern la presència de l'exalcalde resulta difícil d'explicar.
Aleshores era una reunió de partit? O era una reunió de govern? O era una reunió de mig govern?
I si era una reunió de govern perquè es fa al carrer Marià Benlliure? I si no era un reunió de govern, què hi feia el regidor d'Urbanisme d'Esquerra Republicana? Acudí Serra com a regidor d'Urbanisme? O acudí com a representant d'Esquerra Republicana?
Arc Iris confia en que Serra no estiguera rebent instruccions sobre bones pràcquites urbanístiques, perquè Palomares no és precisament el model a seguir.
D'altra banda, seria bo, per la salut cívica i política de Simat, que Eladi i Serra explicaren el contingut de la reunió si aquesta era de govern, i si no era de govern, seria bo que Joan Serra explicara la seua presència a la seu dels socialistes o del Bloc de Simat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ahir vaig vore a Colom assessorant a Víctor Mansanet al Bar Sagasta, va ser cap a les set de la vesprada i possiblement la dona de Vicent que tenia un cafe a la taula també estava assessorant-lo.

Anònim ha dit...

Ah, la vida, la vida. Conque els de l'Arc eren "l'abuelo batallitas", eh?

Anònim ha dit...

Colom es d'Arc Iris en la intimitat.
Ix ja a la llum,va Vicent,admiteix que els Arc t'han proposat per a cap de llista per a les pròximes eleccions.

Anònim ha dit...

tots estos comentaris fan pudor de bloc

Anònim ha dit...

El teu comentari fa olor a ParcPiris

Anònim ha dit...

NO estaria de més que abans de escriure notícies falses ,es informareu bé de les noticies, eixa direcció ni es la seu del bloc, ni ha tingunt cap reunió . Per el que demane una rectificació, peró saben d'on ve la noticcia no espere res per partdel arqueros.