divendres, 3 d’octubre del 2008

QUE DIGUEN LES COSES PEL SEU NOM


Si el projecte de laminació del riu Vaca té com a objectiu final la retenció d'aigües al terme de Simat per a que no s'inunde la marjal de Tavernes, que ens ho diguen així i que no ho camuflen darrere de retòrica florida, com ara millora mediambiental, actuació paisatgística, etc.
Acudeix a l'assemblea informativa que han convocat EU i Arc Iris hui divendres 3 d'octubre a les 19:30 a la Casa de la Cultura per donar tota la informació sobre el projecte.
Encara que el projecte està exposat als baixos de l'Ajuntament, EU-Arc Iris considera que l'objectiu real del projecte no s'ha explicat bé o s'està ocultant.
Mentre ens diuen que es tracta d'un projecte de millora paisatgística i mediambiental, en realitat el que ens estan oferint és un pla de retenció d'aigües a la part alta del riu Vaca per tal d'evitar inundacions a les marjals de Tavernes i poder executar plans urbanístics. És aixina com ens ho havien de vendre, i no amb fotos de llacs i ànecs als Clots de l'Horta. En realitat estem davant una nova agressió al nostre territori, i si afegim el pas del transvassment Xúquer-Vinalopó i l'alta tensió, ja en van tres i de grosses.
Per tot això, EU-Arc Iris vol oferir tota la informació als veïns ara que encara està obert el període d'al.legacions.
EU-Arc Iris no s'oposa a que les administracions inverteixen als nostre municipi, però a canvi de res, i sense destruir el paisatge. El que està pretenent el tripartit és vendre el silenci dels simaters a canvi de diners per a que callem davant la intenció dessecar els marjals de Tavernes i els especuladors puguen tirar endavant els seus projectes.
ACUDEIX!!!!
CASA DE LA CULTURA DE SIMAT.
DIVENDRES 3 D'OCTUBRE.
19:30 HORES
INTERVENEN VÍCTOR MANSANET I TONI VERCHER