dimarts, 3 de juny del 2008

EL BLOC D'ARC IRIS GUANYA AUDIÈNCIA

El bloc d'Arc Iris rep de mitjana diària quaranta-tres visites, el que suposa un increment de més del 400% des de la primera setmana d'aparició d'aquest portal ara fa dos mesos, quan només es rebien set visites al dia. És una evolució important i una xifra respectable a un municipi de poc més de tres mil persones en el que l'ús d'internet no està precisament massa estés.
Per a Arc Iris, l'acceptació que està registrant el nostre bloc és a més un símptoma de que la informació que estava proporcionant-se als ciutadans no era ni suficient ni adequada. Hi havia ganes d'informació, per dir-ho d'altra forma.
Els veïns de Simat són els principals lectors, encara que també hi ha simaters absents a Barcelona, València, Madrid i altres ciutats que ens han agraït l'oportunitat d'accedir a l'actualitat municipal de forma rigorosa i constantment actualitzada.
D'altra banda, poc a poc Arc Iris millora els serveis públics que ofereix al bloc mitjançant enllaços permanents a portals d'oci, cultura, actualitat, joventut, esport, transport públic, i ara també ofertes de treball, el que augmenta l'interés pel nostre bloc.
La transparència informativa era un dels grans reptes d'Arc Iris des de la seua fundació l'any 2003. El primer pas va ser proposar al ple municipal l'any 2004 un reglament de participació ciutadana que es va aprovar, i que ha permés, per eixemple, que els veïns puguen prendre la paraula als plens, entre altres drets. Ara ha arribat la confecció d'aquest bloc al servei de tots els simaters, obert a comentaris i col.laboracions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats

Anònim ha dit...

Molt bé. Seguiu aixina