dimecres, 4 de juny del 2008

LES CORTS HAN DEBATUT HUI EL PROJECTE DE LLEI DEL MONESTIR

El projecte de llei del monestir de la Valldigna ha iniciat hui a les Corts la seua tramitació parlamentària, amb la presentació del text davant el ple per part del Consell, i la presa de postura dels grups de l'oposició. Ara, el text passarà a la comissió de Cultura, on es debatran i es votaran les esmenes que han presentat el Grup Socialista i el Grup Compromís, i una vegada aprovades o rebutjades les esmenes, el projecte de llei tornarà al ple per a la seua aprovació.
A este primer debat al ple del projecte de llei del monestir hi han acudit com a convidats a l'hemicicle diversos representants del PSPV i del PP de Simat, Benifairó i Tavernes, entre ells el president de la Mancomunitat, Luis Ferrando; l'alcalde de Tavernes, Manuel Vidal; els regidoros socialistes de Simat Eladi Mainar i David Mogort; el gerent adjunt de la Fundació Jaume II, Agustí Pascual, el tècnic de desenvolupament local de la Mancomunitat, i altres regidors. Sorprenentment, el gran absent ha estat el PP de Simat. No hi ha acudit ni l'alcalde ni cap altre regidor del PP de Simat.
Amb tota probabilitat el text legislatiu no tornarà al ple fins al nou periode de sessions, al mes de setembre, atés que el PP té emmordassada la cambra parlamentària i l'últim ple es celebrarà l'11 de juny, sense temps a debatre les esmenes en comissió.
El PSPV ha anunciat que votarà afirmativament el projecte de llei, encara que les seus onze esmenes siguen rebutjades en la comissió, al considerar que malgrat les mancances, el text legislatiu serà positiu per al monestir i la Valldigna.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahi estavem alguns del principals responsables del desgavell de la Fundació Jaume II.
Uns per haver callat (l'alcalde de Tavernes-PP), i altres com a responsables directes (el omnipresent Agustí Pascual-PSOE).
Amén.

Anònim ha dit...

Quan no és un viatge de jubilats, és el debat d'un projecte de llei.

Eladi i David d'on trauen el temps per a estar cada dos per tres a les Corts?.

Cobren del partit o que?.