dissabte, 21 de juny del 2008

SIMAT HA VOTAT PP A DESTEMPS

Simat ha atorgat a destemps al PP la condició de partit més votat i li ha donat l'oportunitat de governar en un moment en el que la Generalitat està sumida en la més absoluta ruïna financera. El Govern del PP de la Generalitat ha agraït l'elecció d'un alcalde del seu partit per primera vagada a Simat rebutjant el Pla General, i per tant el polígon industrial, i deixant sense pressupost a la Fundació Jaume II, el que ha comportat la paralització total de l'activitat al voltant del monestir, tant pel que fa a l'oferta cultural, com a l'ocupació de persones aturades a les escoles taller, que han estat suprimides.
Per tant, aquells que confiaven en que la sintonia entre el govern local de Simat i la Generalitat anava a traduir-se en més ajudes, subvencions i inversions, tenen ara un argument menys per a justificar la permanència del PP a l'alcaldia.
A Simat no ha arribat absolutament un cèntim de la Generalitat des de que el PP té el govern municipal, i el que és pitjor, no s'ha planificat cap inversió en la que puga implicar-se la Generalitat. Ni remodelacions urbanes, ni serveis, ni dotacions, ni turisme, ni plans de formació de sectors relacionats amb el turisme, ni plans d'integració d'immigrants, ni reactivació econòmica, ni res de res. Potser el PP de Simat tampoc ha estat tant exigent com calia.
Aquesta reflexió es correspon amb el primer aniversari de l'elecció de Sebastián Mahíques com alcalde, el 15 de juny de 2007. Setmana a setmana, mes a mes, van dissolent-se les esperances de que el canvi de govern comportara almenys més implicació de la Generalitat. De moment no ha estat així.