dimecres, 2 de juliol del 2008

EL PSPV VOTA AMB EL PP PER IMPEDIR DEDICAR UN CARRER A GUILLEM AGULLÓ


Eladi Mainar (PSPV) i Sebastián Mahíques (PP).
El portaveu del PSPV i únic regidor socialista present al ple que es va celebrar dilluns, va unir el seu vot als del PP per impedir l'aprovació d'una moció conjunta del Bloc, ERPV i EU-Arc Iris en la que es demanava dedicar un carrer a Guillem Agulló, el jove maulet de Burjassot que va morir per la seua forma de pensar a mans d'un feixista.
Amb l'absència de dos regidors socialistes, el resultat va ser de cinc a quatre en contra de la moció, amb la qual cosa el vot del portaveu socialista, Eladi Mainar, va servir per desfer l'empat, encara que no era un vot necessari, perquè amb una abstenció de Mainar havera valgut al vot de qualitat de l'alcalde del PP. Per tant, cal pensar que Eladi Mainar va votar en contra a consciència i convençut de que el jove maulet assassinat no mereix un carrer. Els seus arguments giraven al voltant de perquè havia de ser Guillem Agulló l'escollit, quan hi ha moltes més víctimes d'agressions feixistes, i a més va adduïr la falta de vincles d'Agulló amb Simat.
El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, va rebatre al portaveu socialista que en primer lloc Agulló és hui un símbol moral arreu del País Valencià i per tant està justificat retre-li homenatge amb un carrer, i d'altra banda, pel que fa a la falta de vincle del jove assassinat amb Simat, Mansanet va respondre que "Cervantes tampoc té cap vincle amb Simat, i no obstant això, té un carrer dedicat".
D'altra banda, el ple va aprovar amb els quatre vots del PP i cinc abstencions, una modificació de crèdit de 0'53 milions d'euros per fer front a despeses corrents.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un partit com el PSOE qui es diu d'esquerres es nega a dedicar-li un carrer a un xicot assasinat pels feixistes.
Quan parlem d'esquerres, de que estem parlant?
Quan es parla d'un pacte d'esquerres a Simat, amb qui hem de tractar?