dilluns, 21 de juliol del 2008

RESULTAT I HISTORIAL DEL TORNEIG DE TENNIS DE SIMAT

El tennista de Benifairó Raül Bataller ha estat el guanyador de la vuitena edició del Torneig de Tennis de Simat en véncer a Juan Brines 6-2, 6-4. És la primera vegada que un tenista de fora de Simat guanya el torneig, i el segon any que un jugador foraster arriba a la final. L'any passat ho va fer el també benifaironer Eleu, qui va perdre contra José Manuel Gallart.
Fins ara sempre havia guanyat un jugador de Simat: Juan Brines els anys 2001 i 2003, Ferran García dos anys consecutius en 2005 i 2006, Paco Blasco en 2004, i José Manuel Gallart en 2002 i 2007.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que es deveres que Eleu es un dels "fixes"forasters,pero l'informació no es del tot completa,falta nomenar a Joan Cors que tambe es dels "fixes i Benifaironer.Caldria nomenar a Paco Chova,fixe als darrers anys i que aquest any no ha pogut participar al torneig per una malaltia.

Raül Bataller ha dit...

Hola soc Raül Bataller, espero que els comentaris es publiquin d'ara endavant d'aquesta manera, sense haver d'ofendre a ningú. Quant a Juan Brines, per al meu gust i no és que ho conegui molt, és un gran jugador, una gran persona i a la llarga espero que sigui un gran amic al igual que tots els tennistes de Simat.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Estimat campió de tennis de Simat. Arc Iris se n'ha fartat de que l'acusen d'haver ofés ningú i per tant no tolerarà d'ara endavant més insinuacions en aquest sentit. És absolutament fals que Arc Iris haja ofés ningú. El tennis és un esport, i la caça del cérvol un altre.
Algú es sent ofés si li diuen que juga a tennis? No. Aleshores perquè s'ha de sentir ofés si li diuen que caça cérvols? Sou vosaltres mateix qui s'heu posat en evidència. Ningú ha de sentir-se avergonyit si no ha fet res roïn. I que nosaltres sapiguem, hui per hui caçar cérvols no és una il.legalitat, ni una pràctica furtiva, sempre i quan es paguen els vora dos mil euros que val la peça. Punt i final. Enhorabona per la victòria a Simat.

Anònim ha dit...

A més de mal intencionats sóu poc graciosos. Com que no us pot veure ningú aprofiteu les sigles del vostre partit per a desqualificar i jugar a humoristes. JAJA

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Ah, estimat i covard anònim, l'humor és la salsa de la vida. Només volíem recordar-te que darrere les sigles que tu dius que utilitzem, hi ha persones amb nom i congnoms, que es presenten a les eleccions, que trauen representació municipal, que organitzen actes, que donen mitings, que s'interessen per participar a la política local, que denuncien abusos, que fan propostes, i que tenen un mitjà de comunicació que fins i tot el permet a tu donar opinios anònimes, absurdes i estèrils... La foto del nostre regidor, el que dóna la cara, presideix la presentació d'aquesta web. Què més vols? I encara sort que no ens pot vore ningú, perquè si no en comptes de treure el 16% dels vots a Simat, tindríem majoria absoluta. El que en realitat el sap greu és que l'aparició d'Arc Iris ara fa cinc anys haja canviat de forma irreversible la pràctica política i la cultura democràtica a Simat, i haja fet fora de l'ajuntament a gent sense vocació de servei públic (no seras tu un d'ells, oi?). Potser es això el que no pots pair, estimat i covard anònim.

Raül Bataller ha dit...

Jo no tinc gens en contra de la web de vosaltres i dels vostres comentaris, sols recalcar que crec que no era el dia adequat de posar aquest missatge, tots som lliures d'opinar, però de vegades has de saber el moment adequat per a fer-ho. Una salutació.

Anònim ha dit...

bon dia, soc alex de la calle, i simplement la polemica a vingut, perque no crec que a ningu l'importe si caça o deixa de caçar cervols, ja que el fet de practicar la caça no te RES que vore amb el tennis. aixi que la meua opinio, es simplement que eixe comentari esta fora de lloc, practica habitual amb la vostra agrupacio.
aixi que si voleu donar noticies de tennis, que siguen simplement de tennis, i no de les aficcions que tinga el jugador fora del tennis.
gracies

Anònim ha dit...

Molt ben dit De la calle estos es pensen en dret de jutjar les aficions de la gent. Gentola