divendres, 25 de juliol del 2008

EL TRIO IMPROVISA EL SEU PROGRAMA


Punxeu per a llegir la notícia.
.
El trio promotor de la moció de censura a Simat, PSPV, Bloc i ERPV, estan improvisant les seues propostes per al nou govern, segons ha quedat reflexat hui a la premsa comarcal, on el portaveu socialista i candidat a la primera tanda de vara, Eladi Mainar, diu que farà canvis al PAI del golf, no cal dir que per a satisfer les exigències dels seus socis de govern. Tot i això, no diu quins seran eixos canvis, i ni tan sols en fa un esbós. Fons periodístiques consultades per Arc Iris parlen de la possibilitat de fer un centre esportiu d'alt rendiment amb un hotel allà on estava previst el camp de golf i els 1.500 xalés.
En qualsevol cas, les declaracions del cap de llista socialista hui a la premsa deixen entreveure una improvisació en la concreció d'un programa de govern que en teoria hauria d'haver estat enllestit abans de presentar la moció de censura. Però primer era presentar la moció de censura, i després parlar de què farem.
La revisió a fons del PAI del golf i del PGOU en general que anuncia hui Eladi Mainar va a fer-la mitjançant la colaboració de l'arquitecte redactor, Bernardo Montserrat, que és qui va convéncer a l'exalcalde socialista Vicente Palomares, de que Simat era un "lloc digne" per a un camp de golf.
Montserrat està entossudit des de fa dos dècades en fer camps de golf allà on siga, i per tant el fet de que la revisió que anuncia Mainar vaja a dependre d'ell, no ofereix cap garantia. De segur que es continuarà depredant el territori i hipotecant el futur dels simaters per al benefici ràpid d'alguns.