dimecres, 9 de juliol del 2008

L'ALCALDIA DEL BLOC DE BENIFAIRÓ, PRIMERA POSSIBLE VÍCTIMA DE LA GUERRA DECLARADA PER EU

La pèrdua de l'alcaldia de Benifairó per al Bloc pot ser la primera conseqüència de les males relacions entre EU i el Bloc a nivell nacional, i de la "guerra oberta" que ha declarat la direcció d'EU al Bloc.
Este últim partit ocupa l'alcaldia de Benifairó amb tres regidors, recolzat per un regidor del PP i un altre d'EU, front a quatre del PSPV. El regidor d'EU, Toni Vercher, ha decidit romandre en EU i tancar files al voltant de Glòria Marcos, expulsada aquesta setmana del Grup Parlamentari Compromís per dos diputats del Bloc i altres dos exEU que se n'han passat a Iniciativa del Poble Valencià i s'han fet els amos del grup i dels diners. Arran d'això, EU ha considerat el Bloc enemic i li ha declarat, textual, la guerra oberta. En unes dures declaracions a la premsa, Glòria Marcos ha dit esta setmana que la coalició electoral amb el Bloc de les passades eleccions autonòmiques va ser un gran error del que ha demanat disculpes als seus electors. Ha acusat al Bloc d'haver-se aprofitat d'EU només per a entrar a les Corts, i d'haver consumat un "colp d'estat". Ara Marcos ha demanat empar a la Mesa de les Corts per revocar l'acord d'expulsió del seu grup.
Si Glòria Marcos havera consultat a Arc Iris abans de fer la coalició amb el Bloc, li n'haverem contat tantes i tan grosses que mai havera tancat eixe pacte.
I ara venen les conseqüències. Benifairó pot ser el primer en pagar les conseqüències en forma d'inestabilitat política, una inestabilitat que s'estrendrà a altres ajuntaments on EU puga ser determinant a l'hora de deixar al Bloc sense responsabilitats.
I el PP i el PSPV fregant-se les mans.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Deeeeuuuuuuuuuuuu!!!!!
Quantes vegades tindrà que repertir-se l'història per a pugam aprendre d'ella.
Tantes vegades que ha demostrat el BLOC del que es capaç de fer, per tal de figurar o manar, i tots, erre que erre, tractan-lo com si foren un altre partit d'esquerres.
Mira que som inútils......