divendres, 11 de juliol del 2008

LLANCEN ESCOMBRARIES A LA CUNETA DE LA CARRETERA DE CIRCUNVAL.LACIÓ DE SIMAT

La manca de respecte pels demés, d'escrúpols i de sensibilitat envers el medi, s'ha posat de relleu de nou amb l'abocament d'escombraries a la cuneta mateix de la circunval-lació de Simat, carretera popularment coneguda com el by-pass. Un o més desconeguts han abocat a la cuneta dreta en direcció a Tavernes, a la part on és l'estació de servei, mig camió de deixalles d'obra dins un bancal abandonat.
És el segon punt d'abocaments il.legals detectat pel servei de vigilància mediambiental d'Arc Iris, que ja va denunciar fa mesos un altre abocament, aquest de major dimensions, a la vora del riu Vaca a l'eixida de Simat cap a Barx. Tot i la denúncia, l'abocament segueix allí a la vora del Vaca, donant una imatge lamentable als qui arriben a Simat des de Barx.
Arc Iris proposarà al pròxim ple l'establiment d'un sistema de vigilància d'abocaments il.legals conformat per voluntaris i agents de la Policia Municipal, i a més demanarà augmentar les sancions pels abocaments per tal de disuadir-ne els autors.