divendres, 21 de novembre del 2008

EU I ARC IRIS DONEN L'OPORTUNITAT A PSPV I BLOC DE GOVERNAR SENSE SERRA


EU i Arc Iris han donat l'oportunitat al PSPV i al Bloc de governar sense el regidor d'Esquerra Republicana, Joan Serra, i han garantit l'estabilitat del govern local, la governabilitat de l'Ajuntament, i el relleu a l'alcaldia. EU i Arc Iris són conscients de que aquesta proposta política té un cost electoral per a les nostres formacions i suposa un sacrifici, encara que al mateix temps, PSPV i Bloc seran corresponsables de les malifetes de Joan Serra si opten per mantindre'l als principals llocs del govern municipal i a tots els órgans supramunicipals en representació de Simat.
EU-Arc Iris considera que Simat necessita una eixida d'emergència a una situació d'estancament caracteritzat pel bloqueig de tots els projectes urbanístics, la manca d'inversions, el creixement de l'atur, el boicot de les institucions governades pel PP, i la nul.la capacitat del regidor d'Urbanisme per mantindre unes relacions institucionals fluides que garantisquen el desenvolupament de Simat.
Tot i això, EU i Arc Iris no mantindran eternament aquest oferiment. Primer és Simat i el seu futur, i per eixe motiu les nostres agrupacions estan disposades a facilitar una solució d'emergència sense el regidor d'Esquerra Republiana, al que considerem una rèmora. No obstant això, en termes electorals EU i Arc Iris adverteixen de que sense recursos, sense inversions, sense iniciativa, sense idees, sense perspectives i sense programes definits, i amb un regidor de dubtosa capacitat ocupant els principals llocs de responsabilitat i condicionant tota la vida municipal, l'única cosa que aconseguirà el tripartit és ofegar-se en la seua pròpia incapacitat i generar un corrent de simpaties cap al PP.
La decisió és ara del PSPV i del Bloc.



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bonic.Vosaltres que no es mullareu al pacte, per l'amistat personal que tenen els vostres militants amb l'exalcalde, ara voleu entrar.Ara que Seba ja està fora i Sebastián pare li ha donat el vistiplau a Gerardo.Arc Iris es la farsa més gran que han tingut mai les esquerres a Simat.

Anònim ha dit...

cagada de EUPV, quan se´n voreu en altra igual?
dic d´EUPV perque de l´arc ja res ens sorpren, pero EU deuria de tindre mes seny i desmarcar-se de tanta xorrada i tanta tonteria.

Anònim ha dit...

El PSPV i el BLOC porten des de l'any 77 fent cagades a Simat, i mira-los, ahi esàn, tan panxos i manant.
Simat és el poble més atrassat de la provincia, després de 30 anys de eixos governs que s'han dit d'esquerres.,
Aixì que si EUPV o Arc Irids fan alguna cagada, encara estan lluny de lo que els altres han fet.
Si haguereu sigut tan crítics amb el PSOE o el BLOC, com ho sou amb Arc Iris, tsl volta altre gall li cantaria a Simat.

Anònim ha dit...

a l´anterior...

informat bé, perquè qui ha estat sempre al costat del PSOE cavernícola de simat ha estat Esquerra Unida, o no??? sempre PSOE i EU de Pep de l´ou. El Bloc només va recolzar el PSOE en alguna contada ocassió, comandat per una persona que no té res a dir ja al bloc de simat, o siga, que han estat més temps casats PSOE i EU que el BLOC, no intoxiqueu

au cacau

Anònim ha dit...

Precisament per tot això, Pep el Guapo ja no està en EU. Hauries d'actualitzarte. Segons això, Paco Camarena i el PC de Gadea també van fer seguidisme del PSPV, en eixa cas de Marcelino. Llava't la cara.

Anònim ha dit...

Al del quart comentari. Informa't bé tu. No ens deixarem enganyar per gent com tu que en realitat el que volen és una EU sumissa al servei dels de sempre. Grrrrrrpppppppppsssssssssshhh. Xop.

Anònim ha dit...

El que han fet tots els partit en epoques passades ha estat d'allò més normal,fet costat a opcions d'esquerres i de País Valencià.El que no es normal és el que fa EU ara en Simat,fer costat als neofeixistes del PP.Collons que tort vos ha pegat que ja no mane Seba.

Anònim ha dit...

Pacte?
Quin pacte?
El que han fet quatre pesseteros de Simat ha sigut robar la voluntat popular, llevar un alcalde democràticament el.legit i tirar-li mà al pot de tots.
Ara estan omplint-se les butxaques, posant-se sous i assessors i satisfer les seues ansies de poder i de "figurar".
I ho van fer perquè mai més en la seva vida i de ninguna altra manera tenien opció de manar.
Malgrat el cop de poder a l´Ajuntament el poble ha sigut valent i ha reaccionat front als lladres que venen per Almansa, Picanya, València i altres indrets.

Anònim ha dit...

En els gloriosos temps de Pep el Guapo, quan el PSOE tenia prou vots, no li feia ni cas a EU, i quan li faltaven vots, sabia que ahi estava Pep per a lo que fera falta.
EU era com la crossa del PSOE.
Això ja s'acabat. I pareix que li sembla mal als que ja s'havien acostumat a eixa situació.

Anònim ha dit...

de moment aixi ens estalviariem els 12.000 €ts no??? jajajajajaja

Anònim ha dit...

Moderador,el guarro de la gargallada(Grrrrrrpppppppppsssssssssshhh. Xop.) no deuria publicar res en este foro.Que les tire al water

Anònim ha dit...

hosti que nivell....
no m´estranya que el PP tinga majoria absoluta