divendres, 21 de novembre del 2008

LA WEB D'ARC IRIS ARRIBA A LES 20.000 VISITES

Va ser a les 15:36 hores d'ahir 20-N, data de la mort política del regidor d'Esquerra Republicana Joan Serra, quan el comptador de visites de la web d'Arc Iris va marcar la xifra de 20.000.
Arc Iris calculava que s'arribaria a eixa xifra a principis de la setmana pròxima, encara que la publicació sobre les 11:00 hores de l'article d'opinió de Gerard Cabanilles en el que descriu la figura política de Joan Serra, va provocar una llau de visites i va fer que en poques hores es feren tantes entrades com en cinc dies.
Entre les 11:00 i les 15:00 anàrem a raó de setanta visites per hora, amb la qual cosa, a les 15:36 el comptador va saltar l'1 i els quatre nous, i es va posar amb el dos i els quatre zeros.
L'èxit d'audiència en un mitjà d'àmbit local és indiscutible, i l'acceptació va en augment. Només cal tenir en compte que passar de 10.000 visites a 20.000 ens ha costat menys de tres mesos, quan per arribar a la xifra de 10.000 van haver de pasar cinc mesos.
Per tant, a Arc Iris estem satisfets de l'acceptació, i amb el permís del regidor Joan Serra, farem un esforç per millorar la qualitat de la web, dels serveis interactius, i dels reportatges que s'hi puliquen.
Arc Iris vol que els lectors i els ciutadans en general entenguen l'esforç que suposa mantindre actiu un portal d'aquestes característiques. Calen recursos, i nosaltres no en tenim. No tenim disponibilitat econòmica, no tenim assessors, no tenim serveis jurídics, i ens ho hem d'arreglar com podem. Hem de fer de fotògrafs, de redactors, de tècnics informàtics i ara també d'advocats per tal de defendre'ns d'atacs. Només ens faltaria que ens entraren els hackers per a desfer-nos la web.
Tot i això, resistirem. Com deia aquell: "Hasta la victoria, siempre".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si cinc regidories, en el poble ,i a nivell nacional ser secretari de política municipal d'ERPV i la seua dona secretària de la dona d'ERPV és ser mort politic.
Com deia aquell "los muertos que vos matais gozan de muy buena salud"

Anònim ha dit...

Gran cosa ser secretari de política municipal d'ERPV. Imagina't com aniran les coses a eixe partit pa posar a un de secretari i a la dona de secretària. El que sí em preocupa es lo de les cinc regidories. Això m'afecta de més prop. Pel demés, Serra pot ser secretari d'Afers Estrangers d'ERPV, o delegat a l'ONU d'ERPV, o delegat d'ERPV a Brusel.les, si volen. !!Per Déu!!! Secretari de política municipal. Serra deu tindre el títul enganxat al capçal del llit.

Anònim ha dit...

"Los muertos que vos matais....."
Qui per a estar viu, necessita acumular càrrecs, llàstima en dona.
Perquè això vol dir que el dia que no tinga cap càrrec, estarà mort, o siga, no serà ningú.
I això és el que li passa a qui tot sabem.