dissabte, 29 de novembre del 2008

MÉS DADES DE L'ACTUACIÓ POLICIAL CONTRA ESTRANGERS

Arc Iris ha esbrinat que finalment es tracta d'una actuació contra la delinqüència, i que a més de la planta baixa pastera del carrer Ausiàs March, s'ha intervingut a altres immobles llogats a estrangers, tots els immobles del mateis propietari.
Arc Iris ha pogut saber que a la primera intervenció d'ahir divendres, la del carrer Ausiàs March, el propietari de l'immoble es va negar inicialment a obrir la porta, tal com demanava la Guàrdia Civil, encara que finalment va accedir a obrir. Posteriorment, de vesprada, es van fer registres a altres locals de l'Avinguda Jaume I,
També sabem que el propietari de l'immoble va fer una telefonada a la Policia Municipal demanant explicacions de l'actuació de la Guardia Civil, i que la Policia Municipal va telefonar a la Guàrdia Civil per conéixer l'operació, i que la Guardia Civil li va der que se n'anara a fer punt de ganxo, la qual cosa vol dir que l'Ajuntament ni ha ordenat, ni ha intervingut, ni en sabia res. Era un dubte que teníem.
Dissabte passat la Guàrdia Civil va perseguir fins a la plaça Ramiro Calatayud una furgoneta dels ocupants de la qual sospitava d'un robatori. Els ocupants de la furgoneta van entrar a un primer pis del carrer Major número 3, encara que en acudir la Guàrdia Civil ningú no va obrir. Quan la Guàrdia Civil hi va poder accedir tots els ocupants de la casa havien fugit per les teulades.