divendres, 28 de novembre del 2008

LA MOTO DE CAMPS FA PALESA LA DISCRIMINACIÓ DE LES INSTITUCIONS DEL PP CAP A SIMAT

El detall de negar una moto per a la Policia Municipal de Simat, quan altres 69 municipis de menys de cinc mil habitants han rebut la donació de la Conselleria de Governació, fa palesa la discriminació de les institucions del PP cap a Simat, i revela que aquesta discriminació no és casual, no obeïx a criteris objectius, ni té cap justificació.
És evident que Camps ha donat l'ordre de no donar ni aigua a Simat, i els seus consellers l'estan complint de forma rigorosa.
Si ens neguen una moto, que al cap i a la fi és una bé sense importància, què no faran quan els demanen restaurar el casc antic, o un poliesportiu nou, o l'ampliació del col.legi públic, una casa de la cultura, o un pla per a dinamitzar el turisme. I no diguem ja si demanem una piscina coberta.
El PP utilitza els recursos públics que administra des de les institucions per a fer xantatge als municipis on no governa. És una actitud intolerant que atempta contra la llibertat dels ciutadans de votar el que creguen convenient sense necessitat d'arriscar-se a ser maltractats per les seues pròpies institucions. El PP de Simat deuria plantar cara.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Este tema seria una ocasió per a fer un escrit de repulsa per tots els regidors enfront de Camps per discriminció i enviar-ho si algun grup s'oposa el poble sabra como interpretar este fet y privadament aniríem interpretant-ho en esta web

Anònim ha dit...

Bingo.Arc Iris demanant alguan cosa al PP.Viure per a veure.

Anònim ha dit...

No, ara li la demanaran al triPPartit, per a que li tomben totes les mocions.
Acàs quan Seba era alcalde, el triPPartit va demanr algo?
Res de res.
Quan no hi han més arguments, és mlt fàcil dir que les dretes son els altres.
Demagogos a casa o millor a la merda.