divendres, 28 de novembre del 2008

XÀRCIA D'IMMIGRANTS EN UN PIS PASTERA DE SIMAT

Agents de la Guàrdia Civil ha efectuat hui una xàrcia a un pis pastera del carrer Ausiàs March de Simat, als baixos on hi era l'antiga discoteca Rivoli, on s'amuntonaven desenes de persones estrangeres en habitacles en males condicions.
La xàrcia coincideix amb l'aprovació ahir a les Corts de la Llei d'Integració dels Immigrants, que prohibeix expressament els pisos pastera, i fixa garanties perquè no es produeixen abusos en el lloguer d'habitatges a estrangers.
Tot i això, no ha trascendit si l'operació que ha fet hui la Guàrdia Civil a Simat està relacionada en un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers, o és una actuació contra la delinqüència. No sabem si hi ha detinguts.
El que sí s'ha observat al carrer és un gran nombre de persones contra la paret vigilades pels agents, que havien obligat també als ocupants de l'immoble a traure al carrer els seus efectes personals, mentre es procedia a fer un escorcoll a l'interior.
Els fets han ocorregut a primera hora, i l'escena ha estat presenciada per moltes persones que a eixa hora anaven a deixar els seus fills a l'Escoleta, que està al mateix carrer del pis pastera. També alguns alumnes del col.legi públic han estat testimonis de l'acció policial.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mes val tard que mai.
i a l'amo del local que?....

Anònim ha dit...

ai Mack al final et faras l´amo de simat jajajajaja

Anònim ha dit...

ja que parlem de bars; com pot ser que aci a este poble els baristes diuen que no guanyen diners i bla bla bla bla ( tot una plorera ) i aixo que ens atraquen cada vegada que anem i a pocs kms Barx tots els dissabtes este ple de simaters i tots ben contets e inclos de vegades no cap tota la gent que puja..... crec que es per a fer-seu mirar .... no baristes???

Anònim ha dit...

Algun dia passarà una bona desgracia.
Pero tots tranquils que el trio la-la-la ja té a qui donar-li la culpa.

Anònim ha dit...

Serra i macartur fora de Simat.

Anònim ha dit...

Al de fa un parell de cometaris.
Imagine que passe el que passe, la culpa serà, com sempre, d'Arc Iris.
I mentre Morera alabant al feixista de Zaplana
Olé tu tia!!!!

Anònim ha dit...

I tu també