diumenge, 1 de març del 2009

EL BLOC CONSUMA EL GIR CAP AL BLAVERISME

Definitivament, el nacionalisme castellà ha guanyat, trenta anys després, la Batalla de València, amb totes les conseqüències humiliants per al poble valencià i per a tots aquells que en alguna etapa de la seua vida van dedicar temps i diners a l'antiga UPV i al Bloc. Aquest partit va decidir ahir assolir com a senyals propis d'identitat la reial senyera coronada de la ciutat de València i l'Himne Regional en la seua versió rap.
Una de les conseqüències més aberrants serà que el multigovern de Simat tindrà problemes ara per a tonar a penjar la senyera del País Valencià del balcó municipal, i vorem que fem amb els penons de les faroles.
Enric Morera ha portat al Bloc a l'ostracisme, a la rendició política davant un blaverisme hostil amb el poble valencià, i l'objectiu del qual no ha estat altre que espanyolitzar els valencians i evitar que es conformara la realitat nacional que representen els Països Catalans. Doncs la dreta ho ha aconseguit.
Per tant, Arc Iris, com a focus de resistència, reitera el seu oferiment als militants del Bloc de Simat descontents amb el seu partit per a que puguen seguir participant en política local sense haver de passar per la humiliació de seguir militant en un partit definitivament dretà, espanyolista i catòlic.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Viva España, viva Lizondo, viva García Santandreu, María Dolores García Broch, viva Xavier Casp, viva Rita i Paquita Rebentaplenaris, i viva el eje de la prosperidad Madrid-Valencia-Murcia.
Adéu Bloc.
Morera dimissió.

Anònim ha dit...

El vostre líder nacional no sap ni una paraula en català, vosaltres si que sou espanyols

Anònim ha dit...

Jo he votat varies vegades al Bloc.
Si això que es diu ací, és veritat, sembla que ja no els vote més.

Anònim ha dit...

Si el Bloc s'ha pensat que aixina va a guanyar recolzament popular, està enganyat. Acàs s'ha pensat el Bloc que els blaveros de València van a votar-li en massa? De qui ha sigut esta ocurrència?
Més bé el que passarà és que la meitat de la gent del Bloc se n'anirà a altres partits.
No sé com se'ls ha pogut ocórrer açò. Han defenestrat definitivament tota esperança.

Anònim ha dit...

Hi ha que vore la cara d'espavilat que fa Morera en la foto de la dreta. Mareeeeeeeeeeeee.

Anònim ha dit...

Açò ha sigut una errada, amics del Bloc. Una aposta errada. Que us vaja bé.

Anònim ha dit...

No es poden tirar trenta anys per la borda.

Anònim ha dit...

La ocurrència fa temps que es cou a foc més que lent, ja a les darreres eleccions municipals, el simater JOAN MARIA MANSANET, anava de 12 en la llista del PSOE a València, i després dels resultats obtesos, l'assamblea local el va fer dimitir, encara que els permonors i discusions internes no es van fer públic...

ara aquest personatge ix de l'executiva i entra la seua dona, Eva ... TOT UNA RENOVACIÓ

el tarannà dreta i convergent es de tots sabut, aixi com l'influència que li se permet en l'assambla local del Bloc de Simat ...

NO SABEM ara que faran l'Aureli Mansanet, Juli Montagud, Jesus Ferrando, Tere Rodriguez i demés gent del BLOC valldignenc que han estat lligats al BES, corrent interna del BLOC, clarament desbancada en aquest congrés de la ma de dos personatges saforencs, Enric Morera i Pepa Chesa, per cert íntims amics de l'esmentat Joan Mª

El bloc ha demostrat doncs la seua manca de contingut polític, representa hui l'avergonyiment del passat nacionlista históric que ha representat, i demostrà el tarannà de fer política per anar per casa que impregna hui les seues filles ...


Algú pot explicar la diferencia de contingut polític que aportarà la dona respecte del marit .... si en permeteu fer una aposta serà tan mínima i minsa, com imperceptible

Anònim ha dit...

I precisament tenia que ser de La Safor d'on sortiren aquestes idees.
Tants anys de lluita, per a canviar-ho tot en un moment.

Anònim ha dit...

"Déu els cria i ells s´ajunten".
I seguiran pactant amb el dimoni si cal, per tal d´agafar alguna poltrona.
Ahí teniu a Enric Morera com a exemple. O a Joan Maria Mansanet. O a Paco Bloc, principal proveidor de Colom.
Eixe BLOC que no es ni verd, ni d'esquerres ni nacionalista.
Tan sols vol el poder... a costa de llevar el lloc a la gent que ho val.
No, si ja ho diu mo'n pare... els que aprofiten no están... i els que están... se'n aprofiten
EL BLOC NO ES EL PARTIT DELS VALENCIANS.
És el partit de Morera, Juanma, Chesa, Lizondo, Santandreu i quatre espavilats més.
I pensar que fa quatre anys Arc Iris li va donar l´alcaldia "gratis" al BLOC!!!
Menys mal que no la van agafar.
Ara s´haureu d´aguantar els uns als altres (Serra, Agus i Eladi).
Ah! I no s´oblideu de canviar la senyera de l´Ajuntament.

Anònim ha dit...

Primer l´ajuntament no té senyera i despres llegiu les ponències abans de dir tonteries.
Ni hi ha blau, ni hi ha reino ni hi ha coneiximent en qui parla sense saber.
El nou d´octubre comprarem uuns quans penons mes perque pugau tornar a criticar la "ilegalitat" i la "provocació" a Victorieta.
Visca la terra!!!!

Anònim ha dit...

Blep, blep, blep, blavero.

Anònim ha dit...

Estic orgullós de ser valencià, estic orgullós de ser Bloc, l'únic partit que defensa els interessos dels valencians en tots els sentits, econòmics, culturals, socials etc. El ppsoe son centralistes espanyols que defensen els interessos dels espanyols. Els que parlen mal de Bloc es gent que no te estima a la seua terra ni a la seua llengua, mes al contrari vol que desaparegua el valencià/català. Valencians DIGNITAT COM A POBLE, i confiança amb el Bloc.

Anònim ha dit...

a mi no en serveixen de res els penons a la plaça e 9 d'octubre si la CHESA i el MORERA, no deixen de dir barbaritats ... PER CERT HO PODRIEU POSSAR EN FESTES TAMBÉ i el dia de la Valldigna, aixi li traguem resquit a la cosa ...

el que tenia que fer el bloc es fer publíca integrament la ponencia i tota la documentació en la seua web, donant la informació adequada i pertinent a la ciutadania, simpatitzants i militància ... i no fer el que fa, preparar una argumentació pueril i descafeinada sobre la renovació de la nova executiva per tal de distraure l'atenció sobre el veritable problema: LA CLAUDICACIÓ AL BLAVERISME i la proximitat a la dreta ultraconservadora que te com a mirall CONVERGÈNCI I UNIÓ

Anònim ha dit...

El Bloc res de blaveros, els blaveros sou els de EU - Arc Iris que segons !la cotorra de Simat", els vostes jefes de Madrit clarament volen "l´acceptació de totes les banderes valencianes i espanyoles". No vullgau clavar-mos en el mateix sac que vosaltres.

Anònim ha dit...

AL ESPABILAT DEL COMENTARI DE LES 14:10

El Bloc Nacionalista Valencià ha acceptat finalment la senyera oficial amb la franja blava, tot i que sense esmentar-la explícitament. Com ja va avançar l'AVUI, després d'un primer debat intern el Bloc va optar per una esmena que el congrés del partit ha aprovat aquest cap de setmana amb el 90% dels vots. El text proposa "acceptar sense dramatismes tots els universos simbòlics que puguin contribuir al projecte polític valencianista", segons l'esmena d'Almussafes consensuada fa dues setmanes. Tanmateix, els dirigents de la formació han recordat que aquesta decisió no fa res més que seguir la línia marcada pel congrés de 1996, a l'Eliana.

El text aprovat finalment evita decantar-se obertament pels símbols oficials, la bandera amb el blau i L'himne de Serrano, als quals es donava suport en una primera versió de la ponència política i que va provocar el rebuig d'alguns col·lectius del mateix Bloc i molta polèmica en l'opinió pública. L'objectiu de la direcció era "sumar tot el valencianisme". Pet aquesta raó s'ha optat definitivament per un text que no esmenta cap símbol i on hi caben tant la senyera tradicional com la de la franja blava.

En el mateix congrés d'aquest cap de setmana, Enric Morera ha estat reelegit secretari general amb el 75% dels vots: 386 a favor, 130 en blanc i quatre de nuls.

EXTRET DE L'AVUI, diari proper per cert a CONVERGÈNCIA I UNIÓ ...

creus que d'ara endavant us deixaran possar molts penons ? creus que la gent que vol els penons us votarè ?
o us votarà victorieta i la veïna del consistori, la Sra. Mansanet ?
vindrà la nova executiva a l'homenatge a la bandera del proper nou d'octubre a simat ?
hi ha homenatge ? hi ha continuitat ?

Anònim ha dit...

noticia...jilipolles i mentira.

Anònim ha dit...

Després de la polèmica per el gir a la dreta que anava a pegar el partit, ha estat decisiva la intervenció dels sectors més esquerrans i progressistes de la formació, no acceptant i guanyant el NO a la ponència d´acceptar els símbols blavers.

* El BLOC presenta una renovació quasi completa de tota l´executiva, i a exepció d´un dels membres, presenta l´executiva més d´esquerres des de la desaparició de la UPV.

* Amb un PP corrupte i feixista, amb un PSOE a les ordres de Zapatero i una EU més desunida que mai i de caràcter comunista-espanyolista (amb l´acceptació de totes les banderes valencianes i espanyoles), el BLOC es reafermarà com la única opció nacionalista valenciana vàlida per al futur.
* Contra l´horitzó bi-partidista de les Corts Valencianes, ara mateix el BLOC seria la única opció de canvi real.
* L´acte de clausura va acabar amb "La Muixaranga" i replet de banderes quatribarrades, tot el contrari del que alguns mitjans interessats d´informació han fet públic.
* Rectificar es de savis, i com ha fet el BLOC, la Cotorra també rectifica i dóna l´enhorabona per aquest "gir" cap a l´esquerra nacionalista.

Anònim ha dit...

Ara resulta que el BLOc accepta la blavera, l'himne i demés coses, i va i reuslta que els blaveros son els d'Arc Iris- EU

Definitivament s'hant tornat bojos o el nivell de fanatisme és tal, que no veuen res de res.

Anònim ha dit...

llig la ponencia, que la pots trobar facilment i despres parla. IGNORANT.

Anònim ha dit...

I DIC JO. SI LA NOVA ESTRATÈGIA DEL BLOC CONSISTEIX EN ASSOLIR I FER SEUS ELS SENYALS D'IDENTITAT ACCEPTATS PER LA MAJORIA DELS VALENCIANS, HAURAN DE POSAR A LA SEUA SEU TAMBÉ LA BANDERA ESPANYOLA, NO?

Anònim ha dit...

Jo seré un ignorant.
Però eres un insultador amb mala pata.
Si no he llegit la ponéncia serà perque sols la teniu els que esteu dins del xiringuito.
Jo dic lo que he llegit pels diaris.

El fet que uns diguen una cosa i altres diguen un altra, és perque no hi ha interés en aclarir les coses
Allà se les apanyeu.
Per mi com si adopteu la bandera de Kasiguistan.

Anònim ha dit...

Llegiu l'article de Toni Cucarella.
El blaverisme és una cosa que poc a poc va impregnant tots els àmbits del nostre país.
Ara li ha tocat el torn al BLOC.
Ells ho aproven, i ells mateixa van desmentint-ho.
País.

Anònim ha dit...

i dic jo, si la bandera d´arc iris i la d´esquerra unida és la espanyola i la accepten, tant la monàrquica com la republicana, deu ser perquè estan a 0, no?

a mi que un nacionalista d´ERPV o d´alguna altra formació política purament nacional catalana em vinga dient coses del Bloc, passa, però que ho diguen els que depenen de madrid com el psoe, pp, eu... no teniu ni dret ni arguments per fer-ho, perquè a les vostres seus si que teniu la bandera espanyola

Anònim ha dit...

al de 3 de març a les 14:22

en més d'insultar "ingonarant" (has dit) digues on es pot llegir la ponéncia

pero com de costum no es pot llegir es COTO PRIVADO, no noi ?

Anònim ha dit...

on està la ponéncia per llegir-la ?
NO ESTÀ EN CAP LLOC .. així podem manipular diguent que no s'ha gira't a la dreta ...

A la persona que diu que la noticia de l'avui i la titlla de "noticia...jilipolles i mentira", i tu per qui estàs influenciat i per que insultés a periodistes catalans que en sembla que estaran una mica més documentats que tú, no simateret ?

l'inslut i l'anonimat es lo més que covard i a SIMAT n'esteu fent bandera

Anònim ha dit...

al espabilat del BLOC, que diu que l'acte va acabar ple de quatribarrades el remet directament a les imatges ofertes pel bloc central de la clausura de l'acte ...

no enganyeu ni a la vostra mare ...

enllaç acte de cloenda
http://www.bloc.ws/index.php/bloc/extended/el_congrs_nacional_del_bloc_en_imatges_3/

NO HI HA NI UNA QUATRIBARRADA ... i en quatre anys portareu tots vosaltres fins les bragues i els calçotets blaus ...

això si anireu donant lliçons per ahi, i naturalment nosaltres no us escolarem

L'HEU CAGADA ... i el problema es que sembla irreversible

Anònim ha dit...

Vosaltres que sou tant catalanistes ¿perque s´abstenireu al pas del correllengua? ¿perque no vareu portar a ningú del partit a l´acte? ¿perque victor fa fugina als plens?
VOLEM SABER!

Anònim ha dit...

Jo també vull saber quina clase de mentalitat tenen eixos que quan intentes comentar lo que va passar al congrés, comencen a dir que no tens dret a parlar, que si eres un espanyolista, que si madrid.
Està clar, al País Valencià sols poden parlar els valencians (amb franja blava, clar).

Tot menys aclarir lo del Congrés, lo cual vol dir, que el que es diu per ahi, serà veritat i els dol.

Anònim ha dit...

Hi ha alguns regidor (de tots els partits) que encara que van al plenari, sembla que ni están.
O siga sols estan de "cuerpo presente".
No fa faltaº dir noms. tots ho vegeu.