dijous, 12 de març del 2009

EL DIPUTAT D'ESPORTS DÓNA LLARGUES A LA PETICIÓ D'AJUDA PER AL TRINQUET


Eladi Mainar vol instal.lar una rèplica de l'escultura "Mà de pilotari" a Simat.
.
L'alcale de Simat, Eladi Mainar, s'ha reunit dies arrere amb el diputat provincial de Joventut i Esports de la Diputació de València, Miguel Bailach, per tal d'implicar a la corporació provincial en la compra i rehabilitació del trinquet de Simat, i se'n va tornar amb les mans buides.
El diputat ha donat llargues a la sol.licitud d'ajuda de Simat i es va excusar amb que la Diputació no acomet eixe tipus d'intervencions.
A més, l'alcalde de Simat va demanar també ajuda per a instal.lar a Simat una rèplica de l'escultura titulada "Mà de pilotari", de l'escultor Manuel Boix, i va obtindre també la negativa com a resposta. L'obra forma part de la col.leció d'art de Bancaixa, i la instal.lació d'una rèplica necesita per tant el consentiment de l'autor i del propietari de l'obra.
Encara que la Diputació no tinga per costum fer-se càrrec d'eixe tipus d'actuacions, que pot ser cert, Arc Iris no descarta que hi hagen motivacions polítiques darrere de la decisió del diputat provincial.
Miguel Bailach no és precisament una persona que es desentenga del món de la pilota. Recentment ell mateix va visitar el trinquet de Vila-real, acabat de rehabilitar, per a interesar-se per les obres executades al trinquet d'eixa ciutat de la Plana, amb la intenció de copiar el projecte per al trinquet del poble del que el diputat és alcalde: Massamagrell. Miguel Bailach té intenció de rehabilitar el trinquet del seu poble i vol aplicar el sistema emprat a Vila-real. El que no sabem encara és si ell com alcalde de Massamagrell s'ha demanat ajuda a ell mateix com a diputat de Joventut i Esports per a rehabilitar el trinquet del seu poble.
D'altra banda, el resultat de la reunió de l'alcalde de Simat amb el diputat, descoberta per Arc Iris i de la que no s'ha informat oficialment, encén totes les alarmes sobre l'operació de compra del trinquet de Simat. Des d'Arc Iris pensàvem que el multigovern de Simat ho tenia més trillat quan va anunciar la compra del trinquet, però com s'ha vist amb la posterior sol.licitud d'ajuda a la Diputació, sembla que no és així.
No obstant això, Arc Iris denuncia l'actitud del diputat Miguel Bailach, i considera que hauria d'haver deixat una porta oberta per a ajudar a Simat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

però reialment com està la cosa de la compra del trinquet

Anònim ha dit...

Com Camot

Anònim ha dit...

El Sr .Eladio està ocupat en veure com subvencionen i la mancomunitat li financia la seua editorial els problemes del poble per a ell són secundaris i li ho deixa al alcalde "in pectore" Juanito Serra

Anònim ha dit...

Eladi dimisió, deixa pas al futur.
David alcalde

Anònim ha dit...

Eladi, estic en el mateix cas que tu. Vaig comprar la Torre Eiffel fa tres anys i ara els gavatxos estos em diuen que no pot ser, que és d'ells i la volen per a ells. Això no és just!
Nota: Veritat és que em demanaven 20.000.000.000 de pessetes i només en tenía 5000. Què hem de fer? Així és la vida...

Anònim ha dit...

Respecte al trinquet: sabeu aquell que deia que compraría una vaca, faría llet; d'ella, faría formatge; que duría al mercat per a vendre'l i guanyaría molts diners; i amb ells es compraría una casa, amb molts arbres al voltant...? Doncs bé, això li ha passat a Eladi: ha tropessat no amb una pedra, si no amb el Sr. Bailach i se li ha trencat la lletera

Anònim ha dit...

D'un pamflet que circula pel poble, analitzant la tasca dels distints partits polítics i els seus dirigents, com a persones:
"PSOE-SIMAT: Eladi, super fàcil: JO, jo, jo, jo. EGO; sempre jo. Si no havéres arribat a l'alcaldía ... Déu ens pille confessats. Simat no és la teua escoleta: és un poble on hi ha persones, per supost, més educades que tu. La prepotència és mala companya i tu et casares amb ella per sempre.
Crec que millor que "Don Eladi" et devíen dir "Don Currículum Vitae" o "el rei de l'autobombo". Ens vegem a Doñana"

Anònim ha dit...

"El que la boca erra, la butjaca ho paga".
Com teniu que pagar si no teniu ni un euro?
Com en la pel.lícula "Casablanca": "Sempre ens quedarà jugar al carrer" gràcies a Eladi i la seua fantasía.

Anònim ha dit...

TRIO, l'eròtica del poder se n'havía apoderat de vosaltres i s'heu tropessat de cara amb la realtitat: Miguel Bailach.
No només s'ha enterat Arc Iris del tema.

Anònim ha dit...

xe de moment deixeu de fer sang amb lo del trinquet i el que hi ha que fer es de moment donar un xicotet vot de confiança i despres si no pues .... peero de moment una mica de paciencia

Anònim ha dit...

pregunteu a juli, ell es el que ho porta tot això i reporta a eladi les novetats, pero es mes listo que vosatros aixi es negocia, no soltant merda per tots els costats i filtrant informacio malintencionada. temps al temps

Anònim ha dit...

Fotre ens eixim de las mancumunitat i en els 90.000 eurets anuals ens sobra per a pagar les cuotes del prestec que esdemane.Aixi de facil