dimarts, 24 de març del 2009

EL MULTIGOVERN ENCARA NO SAP EN QUÈ INVERTIRÀ ELS DINERS DE CAMPS


Víctor Mansanet, regidor d'EU-Arc Iris.
El multigovern de Simat encara no ha fet cap proposta per a invertir els 780.000 euros que corresponen a Simat del pla d'inversió als municipis que ha posat en marxa el Govern de la Generalitat, tot i que s'ha consumit ja la meitat del termini per a presentar projectes.
La comissió informativa celebrada ahir va donar compte de la disponibilitat de la partida, i alhora va deixar constància de que el multigovern no té encara clar en què invertirà eixos diners.
El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, va recordar a la comissió d'ahir la proposta que va fer fa mesos per tal d'invertir els diners de Camps en la rehabilitació integral del casc antic, mitjançant l'execució simultània de disset projectes arreu de la part vella del municipi, i a més, va recordar que el mateix multigovern es va comprometre a recuperar de forma paulatina el casc antic a mesura que arriben subvencions i plans anticrisi.
Per a EU-Arc Iris, la primera oportunitat de recuperar al casc antic, els 600.000 euros del pla Zapatero, ja s'ha malgastat amb obres ordinàries que ja tenien que estar fetes, com ara la reparació del cementeri i la construcció de nous nínxols, o bé obres desgavellades, com l'habilitació d'una sala multiusos a temps parcial al mercat municipal.
Víctor Mansanet demana al multigovern que no torne a malgastar l'oportunitat que representa el pla de Camps per a recuperar tot d'una el degradat casc antic de Simat, i convertisca la part vella del municipi en un atractiu turístic.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

LA COTORRA DE LA VALL diu:
Agusti Pascual vol ser candidat
Ens ho ha contat un testimoni.
Sopar de lliurament dels Premis Valldigna. Els formen els habituals “corros” abans de començar, on es parla de tot. I de vegades… de coses ben sucoses.
Un regidor del PP de Tavernes saluda i es posa a parlar amb Agustí Pascual, exalcalde de Benifairó, expresident de la Mancomunitat i actual càrrec de confiança en el monestir. La conversa deriva a les pròximes eleccions, i a preguntes del regidor de Tavernes, Agusti Pascual li confirma que es presentarà com a candidat a les pròximes municipals.
El regidor del PP li diu que caldrà començar a fer campanya i si ja ho té tot pensat i apunt.
Agustí Pascual li contesta que només passen “estos dies” ja començaran en pla seriós.
Per tant, si no li estava fent una broma al regidor del PP valler, Agustí Pascual, aleshores jubilat, tornarà a presentar-se com alcalde de Benifairó.

Però en sabem més i de font directa: la consigna d’Agustí Pascual donada a Rosa Alberola perquè la transmeta als seus regidors és que, a partir d’ara, el PSOE no aprove cap proposta del govern municipal de Benifairó. Bé realment el que li va dir és: cap proposta aprovada per unanimitat.
¿I perquè no presenten una moció de censura conjunta amb el PP?. La gent de Benifairó diu que no es farà. I el perquè és que Rosa Alberola hauria de ser l’alcaldessa ja que no s’entendria que ho fóra el PP amb només un regidor. I si Rosa Alberola fora l’alcaldessa…. ¿com posar de candidat de les pròximes eleccions a Agustí Pascual?.
¿Comentaris, política ficció o realitat?. Vosaltres mateixos, però us diem que le fonts són 100% fiables.
__________
I NOSALTRES APUNTEM:

Pobre home, perd l'alcaldia, malbarata la seua poltrona a la Mancomunitat de La Valldigna per un treball per la FUNDACIÓ pepera, de mans del seu íntim amic D. Vicente Burgos (que per cert males llengües diuen que ja ha estat acomiadat), deixà el ser regidor ... i ara mira per on vol tornar a ser candidat ...

tot un eixemple d'honestitat, coherència i ben fer ...

de segur que els seus àmics els BOLLOS li subvencionaràn la campanya ...

D. Agustí, en que més ens sorpendrà, tal vegada el seu amic Eladi li publique un llibre si de nou perd l'Alcaldia ....

LA VALLDIGNA ... tot un culebrò per viure

* punxeu enllaç per llegir notícia del desfalco a la FUNDACIÓ Jaume II "El Just".

Anònim ha dit...

El ex gerente de la Fundació Jaume II El Just dejó una deuda de 9 millones

La Generalitat oculta la desmesurada gestión de Vicente Burgos

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/ex/gerente/Fundacio/Jaume/II/Just/dejo/deuda/millones/elpepiespval/20080523elpval_1/Tes/

Anònim ha dit...

Fotre jo em pensava que ningú tenía més ganes de manar que el Serra i vec que Agusti si no el guanya s'acosta.

Anònim ha dit...

Es lluïu en les fotos sempre. Quin careto!!! Sou molt arreus.

Anònim ha dit...

Eixe home de la foto és el primer d'arc iris? Si és ell no m'extranya que no haja tret quasi vots, menuda cara loco.

Anònim ha dit...

La veritat es que no sabia que a Benifairó hi ha un personatge com Serra, la veritat es que alguns sols volen manar.
La veritat es que la gent que fa els cometaris despectius magradaria veure'ls la cara a ells, nose que vos aporta burlar-se d'una persona, en fi millor no parlar dels ineptes

Anònim ha dit...

A mi, a la foto, me se representa son pare.

No fà falta que el burles, faría falta voret a tú, a vore quina cara fas......