dilluns, 9 de març del 2009

OBERTURA DE PLIQUES DE LES OBRES DE ZAPATERO

L'Ajuntament de Simat ha obert hui les ofertes que han presentat les empreses constructores per a l'adjudicació dels sis projectes que s'executaran a Simat corresponents al Pla Estatal de Finançament Local, amb un pressupost de 605.000 euros.
No hi ha hagut sorpreses, i tal com es va pactar, totes les empreses locals de construcció hi participaran a l'execució de les obres mitjançant unions temporals. Eixa fòrmula ha permés que tots els constructors es puguen beneficiar per igual de la partida inversora.
De dos en dos o de tres en tres, la totalitat de les constructores ha participat en les ofertes presentades a l'Ajuntament, que s'han obert hui.
Cal recordar que els projectes són la construcció de nous nínxols al cementiri, la remodelació del sector nord del cementiri, la remodelació de la Font Menor, la remodelación de la plaça de l'Església, la remodelació de la plaça del Colomer, i l'habilitació del Mercat Municipal com a sala multiusos.
Eixos projectes s'han d'executar al llarg d'enguany, amb el compromís d'estar acabats abans de final d'any, llevat que es sol.liciten pròrrogues. Amb eixos terminis, serà l'actual alcalde, Eladi Mainar, del PSPV, qui tallarà les cintes abans de deixar el càrrec a la cap de llista del Bloc.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

i qui no siga obrer o constructor pues ja ho sap dos pedres i ....

Anònim ha dit...

Ja era hora...........Que antes s'ho menjava tot Felmarp!!!





au cacau

Anònim ha dit...

fer obra publica algu que no siga obrer o constructor es complicat.

Anònim ha dit...

i tot per obra publica????

Anònim ha dit...

Definitivament EU ja és IU si no ho era abans de l'elecció de Marga Sanz.
Gerardo ,en mala companyia va un home que ha lluitat tants anys pel País Valencià.

Anònim ha dit...

Si mirem "definivitats", el BLOC tampoc és el que era després que el coparen Moreres, Cheses, Mansanets, Nomdedeus, etc.
Llástima dels que arrancaren el projecte perquè ja es veu cap on va.
En totes les cases bullen faves, encara que hi ha qui pensa que sols les bullen en casa de l'altre.

Anònim ha dit...

Com és que Felmarp no participa ara en les pliques.