dilluns, 4 de maig del 2009

EL MULTIGOVERN VOL DESBLOQUEJAR EL PGOU TIRANT PER LA TRAVESSA


PGOU remés en 2006 a la Conselleria, i rebutjat el 21 de febrer de 2007 amb l'advertiment de frau de llei contra l'Ajuntament de Simat.


La regidoria d'Urbanisme de Simat, que casualment dirigeix Joan Serra, ha remés un informe a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, en el que assegura que ja ha resolt els tres punts del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) que la Generalitat considerava innacceptables: el camp de golf i la macrourbanització, una pedrera, i noves zones urbanes al Pla de Corrals. Amb eixe informe, que encara no s'ha facilitat a l'oposició, el responsable d'Urbanisme pretén que la conselleria done el vist-i-plau al PGOU.
No obstant, per a EU-Arc Iris, aquesta maniobra suposa tirar per la travessa. Si efectivament, com diu l'informe, s'han resolt les traves que posava la conselleria, això suposa una modificació substancial d'aquell PGOU que va remetre l'Ajuntament a la Generalitat l'any 2006, i per tant estaríem davant un nou PGOU, distint del de 2006, amb la qual cosa seria necessari un nou periode d'exposició al públic, una nova aprovació inicial al ple municipal, i la remissió d'una nova proposta de concert previ a la conselleria.
La principal diferència entre el frustrat PGOU de 2006 i el d'ara rau en que allà on hi havia un camp de golf envoltat de sòl residencial per a 1.400 nous habitatges, ara hi ha una gran taca verda de sòl agrícola comú, susceptible de convertir-se qualsevol dia en camp de golf i cases en funció del resultat d'un hipotètic referendum. Això, per a EU-Arc Iris, és una modificació substancial que requereix encetar el procés des de zero. I si no es fa així, s'estaran donant motius per a la nul.litat del nou PGOU.
El més greu, per a EU-Arc Iris, és que el multigovern tracte de segrestar de nou el debat impedint l'exposició pública d'un PGOU distint del de 2006, encara que vullguen fer-nos vore que és el mateix però modificat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Off-Tpòpic

Este matí ha aparegut amb 3 rodes punxades la retro de cabanya que ha pasat el cap de setmana a les obres del carrer de l'eglesia.

Seguix el vandalísme a Simat...........

Anònim ha dit...

Tranquils constructorets i obrers que hi ha crisis per a tots menys per a vosaltres...entre el pla ZP i ara el de Camps , salvaets... i els altres que ens donen pel cu..........
i ara mes feina si aproven el PGOU

Anònim ha dit...

Tranquils constructorets i obrers que hi ha crisis per a tots menys per a vosaltres...entre el pla ZP i ara el de Camps , salvaets... i els altres que ens donen pel cu..........
i ara mes feina si aproven el PGOU

Anònim ha dit...

Serra es pijor que els del PP mold de esquerra repubicana i ara vol fer el pai Serra especulador

PAI MAI

Anònim ha dit...

Si ho fan malamament, ho podran tirar enrere i tornarem a tindre 1 2 3 ó 4 anys més de retard.

Seria de ser molt irresponsables.