divendres, 29 de maig del 2009

L'ENQUESTA DE LES EUROPEES DÓNA UN EMPAT TÈCNIC ENTRE EL PP I EL PSPV A SIMAT

Les eleccions europees donaran a Simat pràcticament un empat a vots entre el PP i el PSPV, que obtindrien ambdós entre el 35% i el 40% de les paperetes, segons una enquesta d'Arc Iris que ha estat possible gràcies als contactes de la nostra formació amb empreses de demoscòpia dedicades els darrers dies a sondejar Espanya amb motiu de les eleccions europees, i que ens han fet el favor de prestar especial atenció al nostre municipi. Per tant, tot i que la tasca ha estat encarregada per Arc Iris, es pot considerar una enquesta independent.
Segons eixe sondeig, tot i la situació d'empat tècnic entre les dos formacions majoritàries, si la moneda no cau de canto, el més probable és que ho faça del costat del PP, que traurà entre 470 i 500 paperetes, i el PSPV entre 450 i 480. De ser així, seria la primera vegada que el PP supere al PSPV a Simat en unes eleccions no municipals.
Esquerra Unida fregaria el 9%, i seria la tercera força més votada amb un número de vots que estaria entre 100 i 115. Li seguiria el Bloc (CiU i PNV, vaja), que tindrà entre 70 i 90 vots i un percentatge que rondarà el 7'5%. En darrer lloc apareix Esquerra (Republicana), que aconseguirà entre 30 i 50 vots amb un percentatge que estarà al voltant del 4%.
El pitjor de l'enquesta és que pronostica una abstenció de vora el 50%, de forma que amb un cens de més de 2.500 electors, només tenen intenció d'anar a votar 1.250.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre, entre PSOE i PP, s'ho xuplen tot.
Els demés, a rascar per on puguen.

Anònim ha dit...

podrieu seguir estrapolant i sabriem el percentatge de votants de la font menor. Eixa enquesta sols serveix per torcar-se el cul.

Anònim ha dit...

Si l'enquesta val per a torcar-se el cul, que fem amb les actuacions d'alguns elements del tripartir?
Vols dir-m'ho?
Alguns sols tenen esperit crític per allò que els convé. Per a la resta, estan cegs.

Anònim ha dit...

Jo a qui no li tinc cap confiança, és a les enquestes de la tele i dels diaris.
I mira que es gasten milions per a fer-les.

Anònim ha dit...

esta es d´eixes:
"una enquesta d'Arc Iris que ha estat possible gràcies als contactes de la nostra formació amb empreses de demoscòpia dedicades els darrers dies a sondejar Espanya "
T´agrà o t´apanya? una enquesta d´arc iris que ha fet l´esforç de furtar-la. gràcies a que Gerardo està en l´aparat del PSOE.

Anònim ha dit...

Sempre hi ha gent qu li senta mal que s'informe al poble.
Quan l'excusa no és perquè son nanos, és perquè son baixets.

A la merda el censors.

Anònim ha dit...

I si li ha furtat l'enquesta al PSOE, que passa?
Damunt que la donen a conéixer.
O és que a tu t'agrada que t'amaguen informació?

Anònim ha dit...

sou paranoics... eixa enquesta si està feta per Espanya, com a molt hauran preguntat a deu simaters, estrapolar eixos resultats i creure que valen per alguna cosa es saber molt poquet d´estadistica. Eixa enquesta es diu CIS i es pública.

Anònim ha dit...

Diguen lo que diguen les enquestes, la veritat es que les dretes trauran un bon grapat de vots.
Entre el vots del PP més el vots que el BLOC arreplegue per a CIU, segur que guanyen.
Les enquestes ja poden cantar missa si volen.