dilluns, 11 de maig del 2009

EL POLIESPORTIU NECESSITA UNA FORTA INVERSIÓ


Vista aèria inèdita del poliesportiu de Simat, gentilesa d'Arc Iris.
L'informe de diagnòstic socioambiental de Simat elaborat en el marc de l'Agenda 21 assenyala que el poliesportiu es troba mancat d’una forta inversió, i descriu que les tanques estan en mal estat, les pistes de tennis necessiten una adequació, el camp de futbol necessita gespa artificial, i el camp de futbet no té el ferm en condicions i necessita adequar-se.
El multigovern de Simat ha trobat en el Pla Camps d'inversió municipal una oportunitat per a posar un pegat, i ha inclòs en eixe pla inversor la millora de les pistes de tennis. No obstant això, Arc Iris té seriosos dubtes de que la Generalitat tinga diners per a finançar eixe pla. D'altra banda, cal recordar que hi ha un camp de pàdel aprovat i pressupostat per l’Ajuntament que encara no ha estat construït.
I pel que fa a la gespa artificial del camp de futbol, el multigovern va dir que Simat hi figurava a la llista d'espera de la Diputació per si de cas algun municipi se'n torna enrere, encara que no hem tingut més notícies sobre els moviments de la llista d'espera. En l'actualitat desenes de xiquets practiquen futbol a les distintes seccions del futbol base en un camp que no reuneix les mínimes condicions.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

gracies sebastià per no demanar la subvenció.

Anònim ha dit...

A vore arquers, sou els últims en descobrir google earth i voleu passar a la història de Simat perque ens mostreu una "imatge inèdita" del poliesportiu?? Com sempre, ignorant lo ignorants que sou.

Anònim ha dit...

Jajaja i damunt pareix que li hagen fet una foto a la pantalla per que al google earth es veu doble be. Que feu ara, sobrevoleu Simat fent fotos exclusives per "gentilesa"? Els detalls vos delaten.

Anònim ha dit...

Com sempre, els d'Arc Iris publiquen una cosa, i els de sempre no diuen res de la noticia i se'n van pels "cerros de Úbeda".

Els té igual si el poliesportiu està en males o bones condicions.

Aneu i llegiu l'Hola que si que porta bones fotos, calandaris.

Anònim ha dit...

Ací els que es consideren menys ignorants que ningú no s'han pres mai la molèstia d'oferir un servei d'informació local com el que ofereix Arc Iris. Les notícies se les guarden per a ells per si de cas poden traure rèdit de forma privilegiada, com van fer retenint la informació del camp de golf durant cinc anys. Conéixen les eines d'informació global com ara el google earth, però la informació més pròxima se la guarden. Pillos.

Anònim ha dit...

que pillos son sabien que el poliesportiu està mal i s´ho han callat, sabien que no hi ha gespa artificial per culpa d´un incompetent i s´ho callen . pero que pillos son.

Anònim ha dit...

Té molta raó el que parla del google heart.

quan més informació hi ha per tots els llocs, menys es tracta d'amagarla.

Al poder sempre li molesta que la gent estiga informada.
Sempre ha sigut així, i estos que es diuen d'esquerres fan lo mateix.
No hem avançat ni un milimetre.

Anònim ha dit...

Soc el que diu lo de google earth. Soc un particular que no defenc ningun partit a Simat ni estic conspirant contra ningú (enseguida vos entren paranoies). No soc afiliat ni simpatitzant de cap partit, ni em calle cap informació per que no la tinc. Estic d'acord amb el fons de la noticia i simplement he fet referencia a un detall. Si el google earth es una ferramenta gratuita i publica per que no poseu "foto de google earth, on podeu vore tot Simat i molt més..."? No, no vos interessa que la gent conega açò per a poder pujar fotos i dir "gentilesa i exclusivitat nostra". Soc jo el que amaga informació?

Aleshores, voleu que em calle una mentira, no? Ja que aquesta foto ni és inèdita ni es gentilesa vostra.

Anònim ha dit...

Peu de foto escrita per una persona normal:
"font: google earth"

Peu de foto posada per Arc Iris:
"Gràcies a la nostra intel.ligència, tontos com vosaltres poden disfrutar d'aquesta imatge. Seguiu-nos i algun dia podreu saber d'on l'hem conseguida. No s'acostumeu plebe."

P.D.: Per cert, doblement ignorants perque no sabeu ni fer "copiar i pegar", es veu fatal.

Anònim ha dit...

Açò està ple de tontos. Redéu.

Anònim ha dit...

Com es possible que una foto genere més debat que l'informe de l'Agenda 21, on es diu que Simat és un poble tercermundista?
Jo tinc una teoria. L'Agenda 21 diu que Simat està endarrerit i per civilitzar, aleshores, no convé parlar de l'informe, així doncs que cal distraure l'atenció en una foto. Són els feixistes de sempre.

Anònim ha dit...

És lo que jo porte diguent tot el rato.
Quan es publica una noticia, sempre surten els mateixos diguent coses que no tenen res a veure.
Tot menys parlar de lo important.

La foto es lo de menos.
Diuen "paranoics" als d'Arc Uris, i no es donen compte de lo que es passa a ells: No veuen la realitat. Lo important es google.

Al poble no l'importa google, lo que vol és que les coses funcionen i que hi haja feina.

Anònim ha dit...

quina gent... no com el d´abans i jo que si parlem del que de veres importa.