dimarts, 10 de novembre del 2009

EL GOVERN LOCAL DÓNA COBERTURA LEGAL A LA PUJADA DE TAXES

El govern local de Simat porta al ple convocat per a demà dimecres una proposta de noves ordenances fiscals, que en la pràctica són la via lliure per a aplicar pujades, sobretot al servei d'escoleta. El pentapartit havia aplicat pujades de la taxa de l'escoleta sense cap suport normatiu. Amb la nova ordenança, el govern local podrà complir les seues pretensions d'aplicar sobrecost a l'horari de migdia de l'escoleta, i al servei de dissabtes de matí, en total més de cinquanta euros més sobre els 90 del paquet bàsic.
El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, ha convocat hui d'urgència, aquesta vegada com a regidor, als pares afectats per la pujada de taxes, per tal de fer front a aquesta política financera, que colpeja de forma directa a les persones que per motius laborals es veuen obligades a deixar els fills a l'escoleta a jornada completa i fins i tot en dissabte.
D'altra banda, al ple de demà prendrà possessió el nou regidor del PP Antonio Magraner, que substituïx a Belinda Navarro. Magraner és el número 6 de la candidatura del PP i representa el segon rellei a aquest grup en l'actual mandat després de les dimissions de Paco García i Belinda Navarro.
A l'apartat de mocions, l'alcalde n'ha inclòs tres d'EU-Arc Iris, mentre que PSPV, Bloc, BES, i Esquerra (Republicana) han fet seu en forma de moció un text de condemna a la corrupció elaborat, entre altres, per una regidora trànsfuga de Buñol. Víctor Mansanet només recolzarà aquesta moció si s'afig una condemna explícita contra el transfuguisme.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El govern local segueix sense donar cobertura legal al arbitrari retirada del carrer a Al Tall.
Volem saber el valent que ho va ordenar.
Perdonem però no oblidem.
Arc Iris traïdors heu abandonat la lluita.

Anònim ha dit...

I aura que pagar l'enèssima reforma de la casa de la música i no serà l'última.
Que bonic és gastar en els diners de tots.
Respecte a l'escoleta com els seus ja estan criats,per els demes tot sobra.

Si que sou d'esquerres si,

Anònim ha dit...

Si home si, Arc Iris és qui té la culpa que ningú es faça responsable de res.
No tenen cap càrrec, no els accepten ninguna moció, no pinten res a l'ajuntament, son el únics que pregunten i intenten informar....
Però ells son els traïdors.
Viva la pepa !!!!

Anònim ha dit...

Si observeu les convocatòries de Plens extraodinaris a Simat voreu que se'n convoquen més que mai en la història del municipi.

Com s'enten la decisió d'ajornar els plens ordinaris cada dos mesos ? a quina estratègia de transpariència obeix la reducció de les convocatòries ordinàries ?

Quin criteri s'ha seguit per marcar els calendaris de la legislatura, el del govern, el del consistòri, el de la secretaria tècnica ?

Si algún dia, mana la dreta a Simat, i aplica aquest tipus de mesures o altres, pròpies del tarannà dels conservadors, que farà aleshores l'anomenada esquerra progressista: renegar, despotricar o assumir el que han fet governant i callar com a ....?

Anònim ha dit...

Ajornen plens per que hi ha regidors de cap de setmana i viatgers