dimarts, 17 de novembre del 2009

L'AJUNTAMENT DE SIMAT CONVOCA PROVES PER A TRES PLACES DE POLICIA LOCAL


El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publicava ahir dilluns la convocatòria de les proves de selecció per a proveir tres places de Policia Local, una d'elles lliure, l'altra per mobilitat laboral, i la darrera, amb categoria d'oficial, per a promoció interna. El que fa saber Arc Iris per tal que els simaters que reunisquen les condicions exposades a les bases publicades al Diari Oficial de la Província de València del 14 d'octubre de 2009, puguen optar a la plaça lliure. El termini per a presentar sol.licituds és de vint dies hàbils comptats des d'ahir.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si fora per movilitat hi hauria que convocar al meinys 3 ó 4 plaçes ja que no estan mai on toca,i mira per on no són els policies forasters.

Anònim ha dit...

Com no chafe l'ajuntament, m'enterat per ací.
Au a provar sort.

Anònim ha dit...

I dale! Però no vegueu que el 100% de les vegades que heu intentat fer una enquesta per a crear polèmica sempre vos ha rebentat en els morros? Són massoques tu

Anònim ha dit...

Tas tonto.

Anònim ha dit...

Mudant de raons, algú sapa a com està el m2 a les foies (al primer pla). gracies

Anònim ha dit...

Ja tenim al demòcrata-feixista de sempre.
Una de les coses que queda clar a l'enquesta, és que el demòcrata-feixista sols preguntaria a la gent, si estiguera segur que eixiria lo que ell vol.
I eixe personatge és el que critica.
Arc Iris té els morros rebentats.
Ell lo que té rebentat és el cervell.
Pobret o pobreta, que igual dona.