dimarts, 24 de novembre del 2009

L'AJUNTAMENT POSA EN VALOR EL CARRER DEL POU


Els diners del Pla Confiança de Camps arriben de forma discreta, sense estridències, i sobretot amb comptagotes. No ningú, llevat dels veïns del carrer del Pou, s'ha enterat de les obres de remodelació que s'estan executant per posar en valor aquest racó entranyable de Simat, però s'hi estan invertint 80.000 euros del Pla Camps en la única proposta que l'equip de govern li ha acceptat a EU-Arc Iris del conjunt de propostes dirigides a recuperar de forma paulatina el casc antic.
Arc Iris va denunciar fa un any l'abandó de l'único pou públic que roman al casc urbà, que fins ara es feia servir de suport per a que el contenidor de fem no rodolara carrer avall. L'alcalde ha entés que aquesta proposta d'Arc Iris no era defugible, i s'hi va interessar personalment per l'estat d'aquest element etnològic enclavat al Simat antic. Ara fa uns dies que han començat les obres de remodelació, encara que incorrent de nou en el vici de fer les coses sense consultar ningú, sense preguntar als veïns, sense exposició prèvia, i sense donar oportunitat a suggeriments. De fet, a hores d'ara Arc Iris desconeix en què va a consistir l'actuació i quin serà el resultat final.
És el que ha passat també a les obres de la Font Gran: uns dies abans de començar s'anuncia per ban que els esbossos del projecte estan exposats a l'ajuntament, i això que des de fa 16 mesos Simat té regidora de Participació Ciutadana, periode que ha coincidit de forma paradòjica en el de menor oportunitat de participació per als veïns, que s'ho han trobat tot cuit i mastegat sense oportunitat d'obrir la boca.
Per tant, Simat podria prescindir perfectament de la Regidoria de Participació Ciutatana, i de la regidora, que per més delicte serà alcaldessa d'ací a quatre mesos.