dimecres, 4 de novembre del 2009

LES AL.LEGACIONS QUE PROMOU L'ASSOCIACIÓ PRO GOLF SÓN NUL.LES PER DEFECTE DE FORMA

L'associació pro golf de Simat, creada en una estrambòtica assemblea celebrada divendres passat a la casa de la cultura, ha distribuït pels locals públics un model d'al.legació per incloure el golf al futur PGOU, que és nul.la en la seua redacció, i no pot tindre altre destí que la desestimació per part de l'alcalde, a qui va dirigida.
Arc Iris haguera pogut estalviar-se l'advertència, esgotar el termini per al.legar, i deixar que les al.legacions li arribaren a l'alcalde amb el defecte de nul.litat, però hem considerat que l'objectiu de la nostra agrupació és facilitar la transparència i la participació, fins i tot a aquells que no pensen com nosaltres.
El motiu de nul.litat està en la primera línia. Diu el model d'al.legació en eixe primer punt que el PGOU aprovat de forma provisional per l'ajuntament l'any 2005 contemplava el camp de golf, i per tant demana que en l'actual tramitació es mantinga aquell PGOU aprovat de forma provisional per l'anterior corporació. El que no diu l'associació progolf és que el tràmit que va seguir a eixa aprovació provisional va ser la desestimació per part de la Generalitat, que va estar a punt de portar a l'exalcalde Palomares als tribunals per haver comés frau de llei.
Per tant, l'associació està demanant als veïns que signen un document que inclou una mentida, o si es vol, una informació falsejada, i per tant està cometent un engany.
Si eixes al.legacions arriben a l'alcalde tal com estan redactades, l'alcalde no té altre remei que desestimar-les, i si les accepta estarà incorrent en prevaricació per donar com a vàlida una mentida.
Al rerefons de tot ens trobem, de forma sorprenent, amb que la gent que està pressionant per a aprovar el golf i la macrourbanització acusa un preocupant desconeixement dels procediments administratius, a no ser que la mentida haja estat inclosa de forma intencionada en el model d'al.legació.
Aquest model el podem trobar des de fa uns dies a bars, botigues, forns i tot tipus d'establiment públic, i fins i tot a domicilis particulars. Arc Iris recomana no signar-lo, i insta a l'associació progolf a redactar un nou model que no continga cap engany per a les persones que el vullguen signar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no entenc de coses d'eixes, pero conforme son els de Arc Iris, si fora realment nula no ho dirien i deixarien acabarse el termini. De bons pajaros estem parlant.

Anònim ha dit...

Mai firmaré un document com aquest, estiga bé o mal redactat.

Anònim ha dit...

Diners de tort fan veritat,
e de jutge fan advocat,
savi fan tornar l'home orat,
pus que d'ells haja.
Diners fan bé, diners fan mal,
diners fan l'home infernal
e fan-lo sant celestial
segons que n'usa
Diners fan bregues e remors,
e vituperis e honors,
e fan cantar preïcadors
Beati quorum.
Diners alegren los infants
e fan cantar los capellans
e los frares carmelitans
a les grans festes
Diners magres fan tornar gords
e tornen ledesmes los bords
si diràs "jas" a hòmens sords
tantost se giren.
Diners tornen los malalts sans,
moros, jueus e cristians
leixant a Déu e tots los sants
diners adoren.
Diners fan vui al món lo joc
e fan honor a molt badoc,
a qui diu "no" fan-li dir "oc",
vejats miracle!
Diners, doncs, vulles aplegar,
si•ls pots haver no•ls leixs anar;
si molts n'hauràs poràs tornar
Papa de Roma.
Si vols haver bé e no dan
per advocat té Sent "Jo-ha'n".
Totes coses per ell se fan
en esta vida.

Anònim ha dit...

este desastre de societat d'unió musical.inquisidors.no tenen vergonya ni la coneixen...encara no sen van?tenen contrat de per vida o q?

Anònim ha dit...

Ara resulta que el "pájaros" son els d'Arc Iris.
Me'n recorde que Arc Iris van ser els primers en distribuir el plànols del Golf, quan Colom els tenia amagats mesos i mesos.
Lo bo és no tens res que dir dels especuladors i negociants que volen fer el golf, al preu que siga.

Como sempre el mon al revés.

Anònim ha dit...

Com que no "entens de coses d'eixes" lo més còmode estirar-li la culpa al que menos paga i als que menos manen, o siga als d'Arc Iris.
Ací ni PSOE ni PP, ni BLOC, ni ERC tenen res que dir, pobrets.

Al ramat serà veitat que no entens res de res.