dimarts, 10 de novembre del 2009

EL PP ES FA LA FOTO

El PP té la qualitat d'eixir en la foto sense haver invertit un cèntim. És el que ha fet hui a l'antic monestir de Simat el secretari autonòmic de Cultura, Rafael Miró, que ha vingut a reinaugurar el sistema de narració de visites guiades del monument, amb l'excusa de que s'ha ampliat el servei als idiomes anglés i francés. Cost mínim i redibilitat mediàtica màxima.
El regidor d'EU-Arc Iris no ha acudit a l'acte en protesta per les mancances inversores de la Generalitat a Simat, i li ha recordat al secretari autonòmic que això del sistema automatitzat de visites guiades està molt bé, però el municipi necessita inversions urgents com ara l'ampliació del centre escolar, l'execució del pla Confiança (del que no es sap res), o mesures per pal.liar la desocupació, que colpeja a Simat amb més intensitat que a altres municipis.
Això sí, els visitants de l'antic monestir poden disfrutar des d'ara d'un sistema de visites guiades amb traducció a l'anglés i al francés. Ara només falta atraure turisme britànic i francés, que no en tenim. Que diga si no la Tourist Info de Simat quants turistes anglòfons van visitar el monestir el darrer any.
El secretari autonòmic de Cultura, Rafael Miró, ha visitat hui el monument a fi de fer-se la foto i presentar les novetats del sistema de visites guiades I4 .
El sistema I4, implantat el passat any per la Fundació Jaume II el Just en l'antic monestir, és el sistema de visites guiat més innovador, tecnològicament parlant, no sols de la Comunitat Valenciana sinó de tot Espanya, diu Miró. Amb este sistema els visitants realitzen la visita amb un dispositiu mòbil PDA que determina la seua posició en el monestir en tot moment oferint la possibilitat de rebre la informació relativa al punt on es troba.
Miró ha explicat que la Fundació Jaume II "continua amb la seua línia d'inversió per a fer de la visita al recinte una experiència única i oberta a tots els públics. Es presenta per tant "una segona fase d'este sistema, una ampliació que consistix en la traducció de les visites a l'anglés i al francés", ha declarat.
"Tenint en compte que este sistema cobrix la necessitat informació d'aquells que desitgen visitar el monestir de forma lliure, si a l'any el monestir rep més de 75.000 visitants, un 40% són visites lliures, és a dir 30.000 persones a l'any poden accedir a este sistema, de les quals el 20% (15.000) són visitants estrangers. Per a atendre a este segment de visitants de l'antic monestir, s'ha implementat el sistema I4 en anglés i en francés", insisteix Miró. A Arc Iris posem en dubte eixes xifres, i sobretot l'origen anglòfon dels visitants. Potser haguera estat més útil implantar la traducció al romanés. O no, senyor secretari autonòmic?
Rafael Miró manté, no obstant, que "des de la implantació del I4 un total de 36.146 persones s'han beneficiat d'este sistema de visites guiades en el monestir. Amb la traducció a l'anglés i francés al voltant de 15.000 persones més utilitzaran el sistema a l'any". Estarem expectants, però això es contrdiu en les declaracions anteriors, on diu que dels 36.000 només 20.000 van utilitzar el sistema perquè la resta eren estrangers.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

L'estranger que s'acosta per esta zona vol sol i platja, iau.

Anònim ha dit...

Ah!! Ja m'estranyava a mi, al llegir el títol de la notícia no m'ho creia, dic "criticant a Sebastian?????" no pot ser. Després he llegit el cos de la notícia i ho he comprés tot. Com van a criticar al PP els de Arc Iris?? Si estan esperant una regidoria del PP "como agua caida del cielo". Segiu xuplant el cul de Sebas i deixeu-lo ben lluent per a les pròximes eleccions.

Anònim ha dit...

Ací quan es tracta de "pintar" en algun lloc, això de comunistes i dretes s'oblida. I més després de tants anys en l'oposició i sabent que hasta Serra ha "pintat" abans que ells.

Anònim ha dit...

Redeu els del PP també volen eixir en la foto,despres digueu que el Super-regidor es "mister nota de premsa".
Esta vist que deu ser un virus que afecte sobre tot els politics.

Anònim ha dit...

Ja ha eixit el amargat de torn amb l'obsessió de Sebastià.
Els d'Arc Iris portaran anys "esperant" una regidoria, però a l'hora de la veritat els que sempre agarren les regidories, vinga del partit que siga, son els del BLoc.

Agarren regidories i furten diputats.

Això son fets i lo altre son ganes.

juegos reunidos geyper -"caganers simaters" ha dit...

Jocs reunits "JEIPER", va a traure un joc infantil dedicat al consistori de Simat, tipus "ON ESTA WILI". El joc reprodueix les figures dels regidors del Govern Simater com els "caganeus del betllem" i la partida es juga en un tauler amb el mapa mundi. Una sèrie de preguntes sobre cultura general acompanyen als regidors en els seus viatges i que fers qüotidians. Guanya la partida el jugador que ha aposta pel regidor/a més viatjador i que menys està al seu poble.

La presentació oficial està prevista segons E.PRESS en l'Almassera del Monestir vespres de les festes nadalenques, on faran oficial el preu del joc.

Anònim ha dit...

calla friki!!

Anònim ha dit...

friki -és un terme anglés que significa monstre ... qulificatiu molt apropiat pel comentariste de l'11 / novembre / 2009 20:53

El frikisme sempre és aplicable segons el punt del prisma per on és mira

Per mi el friki ets tú i tota la teua familia política.... i a més afegim el qualificatiu de MEIOCRE i cobart ... l'escac de l'anonimat duu aquestes coses