dimecres, 23 de juliol del 2008

ARC IRIS PROPOSARÀ L'ABSTENCIÓ DEL SEU REGIDOR

Arc Iris proposarà a l'assemblea conjunta amb EU convocada per a esta vesprada l'abstenció del nostre regidor a la votació de la moció de censura que han presentat PSPV, Bloc i ERPV contra el PP, i que es debatrà el pròxim 4 d'agost, dia de l'inici de les festes patronals. Per tant, el dia dels Santets, traca.
Arc Iris i EU prendran esta vesprada una decissió en una assemblea en la que Arc Iris defendrà l'abstenció per diversos motius. En primer lloc perquè el nostre regidor va lliurar fa mig any un decàleg per a negociar la moció de censura i no ha tingut resposta. En segon lloc perquè davant la manca de resposta, el regidor d'EU-Arc Iris no ha estat convidat a participar en més negociacions de la moció de censura ja fa quatre mesos. En tercer lloc perquè EU-Arc Iris no ha participat en les actuals negociacions, ni ha estat convidada a participar, i se n'ha assabentat de l'acord per tercers. En quart lloc perquè tres partits que han trigat més d'un any en posar-se d'acord per a formar govern, ofereixen poques garanties d'estabilitat. En cinqué lloc perquè l'únic punt present a les negociacions sembla que ha estat la manera de repartir-se l'alcaldia. En sisé lloc, perquè Arc Iris considera que el Bloc de Simat, i sobretot el Bloc, no ha fet cap mèrit per a ocupar l'alcaldia ni un sol minut, per la seua estrepitosa i irreversible devallada electoral, per la seua connivència amb els anys negres del colomisme, per haver estat còmplice de l'ocultació durant anys del PAI del golf, per haver rebutjat l'alcaldia al mes de juny de 2003, i per la deslleialtat institucional a les Corts cap a EU amb la col.laboració de dos diputades trànsfugues.
Per tant, Arc Iris no pot donar suport en ningun cas a una moció que posarà el Bloc a l'alcaldia de Simat.
Arc Iris recorda que a l'inici del mandat, durant les primeres negociacions per a presentar una moció de censura, va oferir l'alcaldia íntegra al candidat del PSPV, Eladi Mainar, a la qual cosa es va oposar el Bloc, frustrant els primers intents de desbancar al PP.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja pensava que AI-EU no entraria en el pacte. La relació personal que teniu amb l'alcalde Sebastián vos lliga de mans i peus.

A més a més, no podeu vore al Bloc. Per tant, no és creïble la vostra postura.

Respecte d'estar convidats o no, des del principi heu estat convidats i en aquesta pàgina vostra ja deixaveu claríssim que SEMPRE estarieu en l'oposició. Aleshores, què voleu? Aclariu-se primer i decidiu després. És una llàstima que es quedeu fora.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

EU-Arc Iris no es queda fora, estimat/da anònim/a. Es queda on estava, A L'OPOSICIÓ. El que sí ens resulta estrany és que ERPV haja estat tan generosa amb el Bloc. Compte.

Anònim ha dit...

El Bloc i el PSPV podrien refundar-se en un partit que s'anomenara "Poltrones per tothom", perquè es veu que és l'únic objectiu que tenen.
ERPV crec que és l'única que sempre ha volgut fer fora el PP del govern no per poltrones sinó per raons ideològiques. I al final... a pagar-la els més dèbils... Ja ho vorem a les pròximes eleccions.

Anònim ha dit...

Al del comentari anterior. Ja en parlarem de poltrones. Quan es forme el nou govern ja en tornarem a parlar de poltrones. No et refies.

Anònim ha dit...

Arc iris mai es deuria d´haver quedat fora d´un govern que ha de confeccionar el PGOU i el poligon industrial, dotar de contingut la casa de la cultura, posar en marxa l´agenda 21 i fer cultura popular. Es faran politiques d´esquerres amb vosaltres o sense, es la vostra decissió i l´heu presa crec que de manera equivocada.
Serra sap que aquest tren sols passa una vegada (amb 1 regidor ser tinent d´alcalde=premi) i l´ha agafat, vosaltres heu preferit quedar-se fora i donar l´escusa infantil de que no vos agraden els amiguets per jugar este partit, asumiu les decissions amb responsabilitat, s´haveu quedat fora en un moment molt important per Simat,¿algú vos havera negat per exemple la regiduria de benestar social o cultura o medi ambient? ¿cregueu que el vostre treball no havera sigut importantissim per fer politiques d´esquerra?
Podeu seguir donant-li la culpa al Bloc, pero haveu perdut l´oportunitat per una serie de desgavells encadenats: pamflets fora de to, articles a la vostra web renunciant a negociar i amb baralles absurdes en moments inadequats.
Caldrà demanar responsabilitats ni arc iris es pot permetre no estar, ni simat es mereix que no estiga en un govern D´ESQUERRES.
Salut.
Quico

ARC IRIS SIMAT ha dit...

A què en diem polítiques d'esquerres? A camps de golf i macrourbanitzacions? A la privatització de serveis municipals? A la desatenció als nouvinguts? A l'ocultació d'informació al poble?
Cultura popular? Durant anys i anys de socialisme, el més popular que s'ha conegut a Simat és l'Orquestra Montecarlo.
Quin tren és el que només passa una vegada? L'hem d'agafar vaja on vaja? És açò una coacció ideològica?
Quin és el programa del tripartit? El tren més sonat que va passar de llarg el va perdre el Bloc al juny de 2003. O eixe tren no calia agafar-lo?
Ens dones la regidoria de Benestar Social? Estas de broma? Ja ens la va donar Sebastián, la de Benestar Social, la d'Urbanisme i la que ens havera vingut en gana, i les vam rebutjar totes.Gràcies.
Pamflets? Val més fer pamflets amb el risc de clavar la pota, que no fer-ne i tindre el poble desinformat.
Arc Iris es pot permetre no estar, i Simat no es mereix que comercialitzen amb el seu poder local. La gent del carrer, la que té problemes dia a dia, confia en la bona fe dels seus governants.

Anònim ha dit...

Li dic política d´esquerres al que es. No em parles de politica anterior d´esquerres perque no hi ha, cal fer-la.
Cultura popular no es la montecarlo, cal fer-la.
Politica d´esquerres es sentar-se i parlar amb altres partits i arribar a acords encara que no el caiguen bé els altres xiquets.
Repetisc no heu vogut estar, assumiu responsabilitats sense tirar balons a la teulada.
Quico

Anònim ha dit...

Quico Veneno, però quina ànsia t'ha agafat de que Arc Iris estiga en el totum revolotum? Els que han d'assolir responsabilitats no són els que no han volgut estar. Són els que han volgut estar els qui han d'assolir resposabilitats. Ja en parlarem a mesura que passen els mesos. Arc Iris és lliure d'estar o no estar. De la mateixa manera que Serra és lliure de regalar alcaldies. Au.

Anònim ha dit...

Al de fa dos comentaris. Està clar que el que preteneu és legitimar la vostra burrada amb l'entrada d'Arc Iris a la moció de censura. Teniu remordiments de conciència i necessiteu a Arc Iris per a mitigar els remordiments. Confie en que Arc Iris i EU es mantinguen ferms, com fins ara.
Salut.

Anònim ha dit...

Jo soc de mon pare i ma mare i prou. Com votant d´EU demane responsabilitats a aquells que es presenten en una llista, pel que fan i tambe pel que no fan i si no estan conformes que no es presenten.
Crec que deurien estar en la mocio, però la meua opinio val tant com el meu vot, ni mes ni menys, i a mes em crec en el dret d´expresar-me ara i ací o en la provessó de santa anna.
veig que no agrada que la gent tiga altra visio que la que vosaltres proposeu. tant em fa.

au adeu. Quico