diumenge, 6 de juliol del 2008

EL BLOC S'AUTOINCULPA

El Bloc de Simat acaba de denunciar al darrer ple que ja va advertir des de fa mesos que l'Escoleta infantil havia nascut menuda i que la demanda de places anava a superar la seua capacitat. Una evidència (veure entrada de la web d'Arc Iris del 19 de maig http://arcirissimat.blogspot.com/2008/05/lescoleta-eixemple-dincompetncia-supina.html)
Ara bé, el Bloc hauria d'afegir a la seua denuncia que l'Escoleta és fruit de la seua pròpia mala gestió, de la seua permissivitat envers el PSOE, i de la seua connivència i implicació amb l'anterior govern municipal del PSOE. El Bloc va exigir una escoleta a canvi d'aprovar-li els pressupostos a l'anterior alcalde socialista, i l'exalcalde socialista va fer l'escoleta que li va vindre en gana, sense cap entusiasme, i a totes totes menuda, sense cap previsió. I el Bloc va donar la cabotada, com ens tenia acostumats.
Ara, però, es queixa de que l'Escoleta ha nascut menuda, i a més critica al PP quan intenta donar solució al desgavell que van consentir el PSOE-Bloc de l'anterior mandat.
Potser el Bloc ha perdut la memòria o el sentit de la coherència.
En el moment en el que el Bloc va obligar al PSOE a construir l'Escoleta a canvi de vots per als pressupostos, Arc Iris, aleshores representada per Joan Serra, ja va advertir que el projecte no responia a les previsions de demanda. Dit i fet. Ara el Bloc vol llevar-se d'enmig.
MORERA I CHESA, EL DUO SALVADOR DE LA PÀTRIA
El secretari general del Bloc, Enric Morera (Oliva 1964), i Pepa Chesa (també d'Oliva encara que desconeixem l'any que va assomar el cap al món), van dir ahir al Consell Nacional del seu partit que un dels seus objectius és que el País Valencià siga visible a Espanya. I es suposa que són ells els que ho han d'aconseguir això. Cal ser ingenus. Des de que Morera feia de bidell i pegava segells a la seu de la UPV allà pels anys setanta, l'únic que ha progressat ha estat ell, que mitjançant una estafa política sense precedents de la que ha estat víctima EU ha aconseguit entrar a les Corts, i acaba de consumar la traició a la coalició amb la que va concórrer expulsant a la cap de llista del Grup Parlamentari. Glòria molestava.
I què dir de Pepa Chesa, eixa que fa uns anys es va inventar un partit, el Partit dels Valencians Nacionalistes (PVN per no coincidir amb les sigles del PNV), i que només tenia tres regidors a Oliva. Ara bé, li va servir per a fer-se un lloc als órgans de direcció del Bloc, sempre a les espatlles de Morera.
Senyors, Oliva salvarà al País Valencià, el País Valencià serà visible gràcies a Morera i Chesa, els hereus d'aquells que han estat més de vint anys frustant les esperances dels nacionalistes d'aquesta terra, que han utilitzat el poder municipal per a consolidar alcaldies del PP o per a aconseguir alcaldies amb els vots del PP, que no han aconseguit mai de la vida passar del fatídic 5% amb solitari. Eixos són els que van a fer que el País Valencià siga visible a ulls d'Espanya i del Món. Prou d'estafes ideològiques.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Iniciatives com la del Bloc, van poder fer que de res que hi havia, es fera algo, però no es pot estar pagant molts anys després els condicionants d´aquella època que eren idonis per fer-ho com es va fer.
en aquells anys, quan es va fer, era suficient, ningú havia pronosticat la pujada tant gran de la natalitat ni la immigració, que no existia encara.
es compren el vostre punt de vista, ja que es considereu competència directa del Bloc, però no es compartida per tothom. A més, el que sembla que diu Las Provincias d´avui, no és que el Bloc s´autoinculpe, és que a principi de legislatura ja es veia vindre la manca de places i l´equip de govern no ha fet res.
Una pregunta, perquè no ataqueu mai la gestió del PP simater?

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Estimat defensor del Bloc.Quan dius que des d'aquesta web mai s'ataca al PP, ho dius sense coneixement de causa. Només has de revisar l'arxiu de la web, o si vols, anar dos entrades més avall, on critiquem que el PP permeta que la recollida de fem la facen al migdia. El que passa és que només ens rasquem quan ens pica. El Bloc no pot pretendre fer un exercici d'abstracció dels seus anys de permissivitat i corresponsabilitat amb la nefasta gestió d'un alcalde que es deia socialista.
Sense res més. Atentament. ARC IRIS.

Anònim ha dit...

Jo sóc testic de que Arc Iris ha sigut beligerant amb el PP a través d'aquest bloc, en especial quan hi va haver una repuntada de delictes a Simat.